Ana SayfaÜnlülerHastane Masraflarını Çatır Çatır Alacağım!

İlgili Postlar

Hastane Masraflarını Çatır Çatır Alacağım!

Hastane masraflarını çatır çatır alacağım! Sinan Çetin’in yönettiği İstasyon filminin çekimleri sırasında düşerek ayağı kırılan Cem Özer, 2. Sayfa programında ünlü yönetmene ateş püskürdü. Rol gereği çukura atladığı sahnede sağ ayağı üç yerinden kırılan ve yapılan oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınan Cem Özer, hastane masraflarını Sinan Çetin’den alacağını belirtti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Cem Özer, Sinan Çetin’e Fena Patladı!

Hastane masraflarını çatır çatır alacağım!

Hastane masraflarını çatır çatır alacağım! Ünlü oyuncu Cem Özer, Sinan Çetin’in yönetmenliğini yaptığı İstasyon filminde rol sırasında düşmesinin ardından ayağındaki kırıklar için yapılan oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınmıştı.

Cem Özer’in daha önce yaptığı, “Onun setinde ayağımı kırdım, hastane masraflarını ödemedi.” çıkışının ardından Sinan Çetin, “Yoğun bakım masraflarını karşılayamayız. Kendisini oyundan attık.” diyerek kavganın fitilini ateşlemişti.

Cem Özer, Sinan Çetin hakkında sert ifadelerde bulundu.
Cem Özer, Sinan Çetin hakkında sert ifadelerde bulundu.

Cem Özer Kimdir?

En son hangi filmi çıktı ki vizyona?

45 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ünlü oyuncu Cem Özer, bugün 2. Sayfa programına bağlanarak Sinan Çetin’e ateş püskürdü.

Sinan Çetin’e üzüldüğünü ifade eden Cem Özer, ünlü yönetmen hakkında şunları söyledi:

“Ben çok üzülüyorum. Artık bu konuda gerçekten konuşmak dahi istemiyorum. Sinan adına çok üzülüyorum. Bir dönem Türkiye’nin en sevilen, en itibarlı, müthiş yetenekli genç yönetmeniydi.Böyle bir insan kendini nasıl bu hale getirir, ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Üstelik de imkanı yok değil. Yok, olmaz o zaman ben de peşine düşmem… Ben ilk defa bu sette bir yerimi yaralamıyorum. Benim vazgeçmem onu pişman etmez, o sevinir ‘oh ne güzel ben kazandım’ diye… Hastane masraflarını çatır çatır alacağım. İyi yüreklilik, temiz kalplilik bu ülkede salaklıkla eş değer tutuluyor. Bir cezası olması lazım. Herkesle dalga geçiyor adam… Hukukla dalga geçiyor, yasa ile dalga geçiyor… Benimle dalga geçiyor, seyredenlerle dalga geçiyor…

Alacağım parayla ilgili kafamda şu anda bir şey yok. Bakacağım. Hiç bir zaman para düşkünü bir adam olmadım. Yaptığım şeyleri de ses seda çıkararak yapmadım. Benim yaptığım yardımları, bağışları çok az ünlü yapmıştır.

Ben Sinan’a para kazandırmaya çalıştım. ‘Gel şu işi halledelim, filme devam edelim…’ diye. O daha pahalı yoldan bu işi çözmeye çalışıyor. Benim sahnelerim çöpe gidecek. Kendi bilir… Zaten Sinan Çetin çekip çekip, rulo yapıp rafa koyuyor. En son hangi filmi çıktı ki vizyona?”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler