Ana SayfaDizilerSurvivor'da Bu Hafta Hangi Yarışmacı Elendi!

İlgili Postlar

Survivor’da Bu Hafta Hangi Yarışmacı Elendi!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan yarışında her iki takım da çok güçlü olduğu için oyunlar bir hayli heyecanlı geçiyor. Oyuncular arasında gerginlik günden güne artıyor. Son bölümde yarışmacılar arasında yaşanan gerginliğe Acun müdahale etmek zorunda kaldı. Bu hafta Yunan takımından elenecek isim belli oldu. Survivor’da bu hafta hangi yarışmacı elendi.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Bu Hafta Hangi Yarışmacı Elendi!

Survivor’ın gelecek bölümlerinde Yunan takımına Katerina Dalaka dahil olacak. Acun Ilıcalı Türkiye takımına da yeni bir ismin katılacağını ve bu ismin kim olduğunu daha sonra açıklanacağını söyledi. Survivor’da Yunan takımından bir oyuncu adaya veda etti.

Hafta sonu oynanan iki dokunulmazlık oyununu da Tür takım galip geldi. Yunan takımda yapılan oylama sonucunda Loulieta’nın ismi çıktı. Survivor’da Elenen isim Loulitea oldu.

Survivor’da bu hafta İletişim Oyununu Kazanan İsimler!

Bu haftaki oyunlarda iletişim oyununu, Kadınlarda; Melisa kazandı seçtiği isimler Ecem ve Sude oldu , Erkeklerde; Atakan kazandı seçtiği isimler Yusuf ve Kaan oldu.

Acun’dan uyarı geldi!

Atakan, aralarında yarışmalarının hiç eğlenceli olmadığını söyleyince, Bora da Atakan’ın konuşmasına tepki gösterdi aralarında atışmaya başlayan yarışmacılar birbirine girdi. Acun araya girip uyarması ile ortalık sakinleştirdi.

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Acun son bölümde ödül oyununu kazanan takımın pizza ve kola olduğunu açıkladı. Ödül oyunu yapıldı ve Ödül oyununu kazanan takım Türkiye oldu. Pizzaya ve Kolaya doydular.

Türkiye: 10 Yunanistan: 7

Acun haftanın son yarışını noktalarken Yunan takımına yeni katılacak yarışmacının Katerina Dalaka olacağını açıkladı. Türkiye takımına da yeni bir yarışmacı katılacağını, yeni yarışmacının ismini daha sonra açıklanacağını söyledi.

Yunan takımında bir kişi elendikten sonra şimdi 11 kişi kaldılar.

Survivor Formatı Değişeceği Haberleri İle İlgili Acun’dan Açıklama Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler