Ana SayfaDizilerKadın 51. Bölüm Fragmanı Geldi! Sarp ile Arif Fena Kapışıyorlar!

İlgili Postlar

Kadın 51. Bölüm Fragmanı Geldi! Sarp ile Arif Fena Kapışıyorlar!

Fox Tv’nin en çok sevilen dizilerinden olan Kadın 50. son bölümü  izleyicileri ile buluştu. Yeliz’in ölümünü öğrenen Bahar artık bir acı daha kaldıramayacak duruma geliyor. Bahar, başına gelen tüm felaketlerin ve Yeliz’in ölümünün de sorumlusu olarak Sarp’ı görüyor. Bir an evvel bulunduğu evden kaçmak için bir plan yapar. Kadın 51. bölüm fragmanı geldi. Sarp ile Arif fena kapışıyorlar.

 Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sarp ile Arif fena kapışıyorlar!

Bahar, başına gelen felaketlerden Sarp’ı suçlar ve ‘keşke ölseydin’der. Artık o evde kalmak istemiyor ve Arif’i arayıp yardım istiyor. Kaçma planı devreye giriyor. Gece yarısı herkes uyuduktan sonra gerçekleştireceği kaçış planında Sarp’ın fark etmesi işleri bozuyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sarp, Bahar ve çocuklarının kaçtıklarını fark eder ve Arif’in de onları beklediğini görünce deliye döner. Zaten Arif’i Bahar’ın sevgilisi sanan Sarp, Arif’in yakasına yapışır ve birbirlerine girerler. Bahar onları ayırmaya çalışır. Daha sonra Sarp Bahar’a sevgilisi olup olmadığını sorar. Bahar da Arif’in sevgilisi olmadığını söyleyince biraz rahatlayan Sarp’a, tokat gibi bir cevap daha gelir. Bahar, ‘sevgilim değil ama onu sevmiyorum demedim’ der.

İşte 51. bölüm ilk fragman..

Kadın dizisi 50. bölümde başka neler oldu?

Bahar, Sarp’la daha fazla kalmamaya kararlıdır. Evden nasıl çıkacağını düşünür. Hatta polise şikayet etmeyi bile düşünür. Bahar, Sarp’a neden sen ölmedin ki diye hesap sorar. Bahar’a göre Yeliz hem Sarp hem de kendisi yüzünden ölmüştür. Sarp bu işte Bahar’ın hiçbir suçu olmadığını söyler. Ama Bahar’ın sakinleşmeye niyeti yoktur. Sarp’a olan nefretini bir kez daha kusar.

Yeliz’in ölümü Bahar’a bir kez daha Arif’i aratır. Hem arkadaşının acısını paylaşmak hem de Sarp’la kalmak istemediğini söylemek ister. Pırıl da bu sırada Sarp’ı Arif ile ilgili zehirlemektedir. ‘O adam Bahar’ın sevgilisi’ sözü Sarp’ın kalbine bir bıçak gibi saplanır.

Bahar’ın Kaçış planı tutmuyor!

Arif, Bahar ve çocukların yaşadığı evin önüne gelir. Nisan ve Doruk Arif’e koşup sarılırlar. Bahar da gözyaşları içinde Arif’e sarılarak acısını paylaşır. Sarp onları görür ve deliye döner. Ama Arif’in onları götürmesine izin vermeyecektir.

 Kadın 50. Bölüm 2. Fragman İzle Bahar Kaçabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler