Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 2. Fragman İzle! Fekeli ve Hünkar Yakınlaşıyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 2. Fragman İzle! Fekeli ve Hünkar Yakınlaşıyor Mu?

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen, reytinglerde birinci sırayı korumaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın heyecanla beklenen yeni bölümü 21 şubat perşembe akşamı ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 21. bölüm 2. Fragman İzle. Yeni bölümde, Fekeli ve Hünkar yakınlaşıyor mu? merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Fekeli ve Hünkar yakınlaşıyor mu?

Dizinin ilk fragmanında, Hünkar ve Fekeli buluşuyor ve Fekeli, Demir’in yalancı şahitliği ile 20 yıl boş yere hapiste yattığını anlatıyor. Büyük vicdan azabı çeken Hünkar, hapse girdiğinde kendisinden nefret edip etmediğini Fekeli’ye soruyor. Yıllardır saklanan sırlar ortaya çıkıyor. Bu arada Yılmaz ile Müjgan aşkı git gide büyüyor.

Yayınlanan 21. bölüm 2. fragmanında, Demir, annesine Sait’i öldürdüğü yalanına nasıl inandığını soruyor. Hünkar hanım ise kendisinin 20 yıldır bir yalana inandığını söylüyor. Hünkar, Fekeli ile yine görüştüğü görülüyor. Hünkar konağın balkonundan bakarken, Fekeli’de arabanın içinden onu seyrediyor. Yılmaz ile Müjgan görüşmeye devam ediyorlar. Demir, karısına onu ne kadar çok sevdiğinden bahsediyor ama Züleyha’ın aklı Yılmaz’da dır. Fragmanda, Müjgan evinin kapısını açıyor ve karşısındaki kişi kim ise donup kalıyor.

İşte yeni fragman..

https://twitter.com/i/status/1097909909809709056

21. son bölümde Yaşananlar!

Demir, Sait’i öldürme suçundan 10 kişinin ifadesi ile tutuklanıyor.. Hünkar hanım, Ali Rızayı bulup konuşuyor. Ali Rıza yalan ifade verdiğini, Demir’in bu olayı planladığını, bir kaç gün önce de gelip buralardan uzaklaşmasını istediğini anlatıyor. Hünkar, Gaffur’u çağırıp yüklü para ve konak, tarla teklif ediyor ve suçu üstlenmesini istiyor.

Züleyha Yılmaz’ı aklından çıkaramıyor!

Züleyha, Sabahattin’ı arıyor ve onunla buluşuyor ve Yılmaz’ı aklından çıkamadığından bahsediyor. Züleyha evde yokken Adnan hastalanıyor. Dadı hastaneye götürüyor. Yılmaz da o sırada hastanededir. Hünkar, eve geldiğinde Züleyha’yı bulamayınca Fekeli’nin evine gidiyor. Yılmaz, Züleyha’nın hastanede olduğunu söylüyor.

Fekeli, Sait’in gerçek katilini bulup teslim ediyor. Fekeli, Hünkar’a katili buldum ve teslim ettim diyor. Oğlunun, kendisine iftira edip 20 yıl hapishanede yatırmasına rağmen bunu yaptığını söylüyor. Hünkar oğlu geldiğinde ona hesap soruyor. Masum bir insanı 20 yıl hapiste yatmasına neden olduğunu vicdanın nasıl rahat ettiğini soruyor. Demir, annesine rest çekiyor ve evi terk edeceğini söylüyor.

14 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler