Ana SayfaDizilerÇarpışma 11. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İntikam Peşinde!

İlgili Postlar

Çarpışma 11. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İntikam Peşinde!

Show Tv’nin sevilen dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin 11. bölümü 21 şubat perşembe akşamı izleyicileri ile buluşacak. Yeni bölümde Kadir, karısı ve kızının katilinin peşine düşüyor. Çarpışma 11. bölüm 2. fragman İzle! Kadir intikam peşinde.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma 11. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İntikam Peşinde!

Çarpışma dizisinin 11. bölüm 2. fragmanı bugün yayınlandı. Çarpışma’nın bu bölümünde Kadir, Veli ile kozlarını paylaşıyor. Veli’yi alt edebilecek mi? Dizinin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni fragmanda; Kadir, Veli’nin bütün yolları tıkadığı için annesini asla bulamayacağını düşüncesini Zeynep’le paylaşıyor. Kerem ile Cemre yemeğe gidiyorlar. Gittikleri yer biraz lüks olunca Kerem tuvalete gidip üstündeki parayı sayıyor. Kerem’in hesabı ödemeye parası yetmeyeceğini düşünerek morali bozuluyor. Demir, Cemre ile Kerem’i öpüşürken görüyor ve Kerem’in karşısına çıkar ve yumruk yumruğa kavga ederler. Kadir,eğer kendisinin başını bir şey gelirse, Zeynep ve Aylin’i birisine emanet ediyor. Kadir, kızının ve karısının katilinin adresini bulduğunu söylüyor. Veli, ‘Kadir cehenneminin kapısını açtı. Oraya yürüyor’ diyor.

İşte Çarpışma yeni fragmanı.

Çarpışma 10. Bölüm Özeti!

Veli yüzünden Meltem’i öldüren Adem, bunun sorumlusu olarak gördüğü Veli’ye patlıyor. Kadir, ikinci muhbiri bulmak için Haydar’dan yardım istiyor. Zeynep, Veli ile parkta buluşur. Zeynep, Kadir’in babasının hayatta olduğunu Veli’den öğreniyor.

Kadir’den Zeynep’e Süpriz Yapıyor!

Kadir, Zeynep’e kocaman bir saksı gül alır. Aylin’e de bir akvaryum,  Zeynep, Kadir’in süprizine şaşırır ve onunda Kadir’e bir süprizi vardır. Tüm Sarıyer spor taraftarlarını toplayıp kapının önüne getirmiştir. Meral, Kerem ile Cemre’yi ayırmak için bir plan yapıyor ama pek tutmuyor. Kerem, Cemre ile romantik anlar yaşıyor.

Asiye, Zeynep’in yanına giderek dışarıda görüşmek istediğini söylüyor. Asiye ofisten tam çıkacakken, Selim’in haber vermesiyle Veli oraya geliyor. Veli, sinirli bir şekilde Asiye’ye burada ne işi olduğunu soruyor.  Zeynep, Veli’nin telaşından Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anlar. Veli, Asiye’yi öldürme tehdidi ile susmasını söylüyor. Kadir, Adem’i  buluyor ondan hesap sorarken, Adem kafasına silahı dayıyor.

Çarpışma 11. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Kadir Veli’den Hesap Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler