Ana SayfaDizilerKadın 50. Bölüm 2. Fragman İzle Bahar Kaçabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kadın 50. Bölüm 2. Fragman İzle Bahar Kaçabilecek Mi?

Fox Tv de yayınlanan 2 sezondur sevilerek izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 19. şubat salı günü ekranlara gelecek. Kadın dizisi 12 şubatta yayınlanan reyting sonuçlarına göre 1. sırada yer almayı başardı. Kadın 50. Bölüm 2. Fragman İzle Bahar Kaçabilecek Mi? merakla bekleniyor.

 Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın 50. Bölüm 2. Fragman İzle Bahar Kaçabilecek Mi?

Dizinin yayınlanan yeni fragmanında, Bahar, bulunduğu evden kaçış planı yapıyor ve Nisan’dan yardım istiyor. İkisi son ana kadar evden kaçacaklarını Doruk’tan gizliyorlar. Arif, Bahar ve çocukları oradan götürmek için dışarıda bekliyor. Kaçış planı gerçekleşiyor ve Bahar, Nisan ve Doruk gece yarısı evden gizlice çıkıyorlar. Ancak Sarp onların kaçışını görüyor. Sarp, ‘Bahar’ diye arkalarından bağırıyor.

İşte Kadın dizisinin 50. yeni bölüm fragmanı…

Kadın 49. Bölüm Özeti!

Bahar, Münir’i kim olduğunu anlıyor. Sarp, Bahar’ın sözleri ile ikna olmuşken Bahar, Pırıl’a saldırıyor. ‘Tüm bunları sen organize ettin’ diyor. Nisan ve Doruk bu anlara tanık oluyor. Bahar çocukları fark edince sakinleşir.

Nisan ve Doruk kapıda gördükleri arabanın onların olduğunu duyunca ısrarla arabaya binmek istiyorlar. Arabadaki televizyondan Yeliz’in ölüm haberini görüyorlar.  O sırada iki araba yaklaşıyor. Araç Nisan ve Doruk’un olduğu arabaya çarpıyor. Bahar orada Münir’in sesini duyuyor ve tehdit edildiği an aklına geliyor. Aslında tehlikeli bir durum yoktur yarış yapan iki genç iniyor arabadan.

Yeliz Bahar’ın yerine çalışmayı kabul ediyor!

Nisan, Yeliz’i televizyonda gördüğünü annesine söylüyor. Bahar, çok şaşırıyor ve Tv ye bakıyor ama aradığını bulamıyor. Bahar, Yeliz’in sesine duymak ister. Bu arada Emre, Ceyda’ya iş teklifi yapıyor ve Ceyda Bahar’ın yerine çalışmayı kabul ediyor. Emre, Hatice’ye de iş teklifinde bulunuyor.

Arif, Bahar’ın babası ile dertleşiyor ve Bahar’ın Sarp ile olmasından duyduğu kıskanmadığını anlatıyor. Bunun sebebinin ise Bahar’ın kendisini sevdiğini, bunu dile getirmese bile Bahar’ın sevgisinden emin olduğunu söylüyor.

Bahar Yeliz’in Ölümünü Öğreniyor!

Bahar, Yeliz’i arıyor ulaşamıyor. Daha sonra Ceyda’yı arıyor ama telefona Emre cevap veriyor. Emre, Bahar’a ‘başın sağolsun’ diyor. Bahar, Yeliz’in adını sayıklayarak çığlık çığlığa ağlıyor.

 12 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler