Ana SayfaDizilerGülperi Dizisinin Son Bölümünde 20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Kaza Şoku!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisinin Son Bölümünde 20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Kaza Şoku!

Show Tv’nin sevilen dizisi merak edilen yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Gülperi dizisinin son bölümünde 20 yıl sonra gelen mutluluğa kaza şoku damgasını vurdu.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Kaza Şoku!

Gülperi, Kadir’in masumiyetini kanıtlayan delilleri bulup onun serbest kalmasını sağlıyor. Kadir ve Gülperi, 20 yıl önce yaşadıkları aşka kaldıkları yerden devam etmek için evet dediler.

Gülperi 20. son bölümde yaşananlar!

Kadir, hapishaneden çıkıyor ve sevdiğinin elini artık bırakmamak üzere sıkı sıkıya tutuyor. Hasan, Artemis’in intikamını almak için adamları buluyor ama tuzağa düşüyor. Kadir, son anda silahlı adamların elinden Hasan’ı kurtarıyor.

Eyüp, Kadir’in serbest kalmasıyla birlikte nezarete atılıyor ve Şeyma tutuksuz yargılanması şartıyla onu kurtarmayı başarıyor. Hasan, babasının masumiyeti konusunda emin değildir. Eyüp, Kadir’in arabasının direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yapması için bir adam tutuyor.

Gülperi Gerçek Aşkına Kavuşuyor!

Gülperi 20 yıl sonra gerçek aşkına kavuşuyor. Eyüp, Gülperi ile Kadir’i samimi bir şekilde görüyor. Parkta Gülperi’nin yanına gidiyor. Gülperi, açıkca Eyüp’e onu artık sevmediğini Kadir’i sevdiğini söylüyor. Eyüp, Kadir’den kurtulmak için yine kötü bir plan yapıyor. Hasan ve Artemis duygularını birbirlerine açıklıyor. Seyit ile Şeyma oturup dertleşiyorlar.

Kadir, Gülperi’nin evine gelip evlenmeye hazır olup olmadığını sorarken Can duyuyor ve çok mutlu oluyor. Tüm aile halkı Can’ın artık duymaya başlamasının mutluluğunu yaşıyor. Can, ertesi gün annesinin Kadir ile evleneceğini duyduğunu kimseye söylemeden en güzel elbisesini giyinip hazırlanıyor. Sabah Gülperi’de hazırlanıyor. Can, gizlice arabaya girip saklanıyor.

Eyüp’ün Hain Planı!

Kadir, aldığı yüzüğü koltuğa koyuyor ve  Gülperi, arabaya bindiğinde yüzüğü görüyor. Yıldırım Nikahı ile evlenmek üzere yola çıkıyorlar. Eyüp, Kadir’i alt etmek için yaptığı plan o kadar tehlikeli ki Eyüp’ün amacı Kadir’den sonsuza dek kurtulmaktır. Ancak o araca Kadir ile beraber Gülperi ve Can da biniyor. Kadir’in aracının hakimiyetini kaybettiği anlarda heyecan yükseliyor. Gülperi ve Kadir’in korku dolu anları ile Can’ın çaresiz hali dikkat çekiyor.

Gülperi 20. Bölüm 2. Fragman İzle Eyüp’ten Kadir’e Büyük Tuzak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler