Ana SayfaDizilerVuslat 7. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Aziz Babası ile Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Vuslat 7. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Aziz Babası ile Yüzleşiyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat ilginç konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Merakla beklenen Vuslat dizisinin 7. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Aziz babası ile yüzleşiyor.

Vuslat 7. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Her geçen gün izleyici kitlesi artan dizinin beklenen yeni fragmanında; Aziz babası ile yüzleşiyor ve Babasına “En acı olanı da ne biliyor musun? Katil olduğunu bildiğin bir babayı sevmek” diyerek bu acı gerçeği yüzüne vuruyor. Kerem, baba dediği aslında gerçek babası olmayan Tahsin’den Aziz meselesine bir çare bulmasını istiyor. Kerem’in holdingdeki bütün yetkilerine son veriliyor. Feride, kendisini istemeye gelenlere kahve ikram ettiği sırada kapı çalıyor ve Aziz geliyor. Feride’ye yapma diyor.

İşte Vuslat 7. bölüm 2.fragman…

Vuslat 6. Bölüm Özeti!

Aziz, Fırat’ı teslimatı yapmadan alır elindeki çantayı da dışarı atıp harabelere götürür. Aziz’in Fırat’ı kaçırdığını zanneden Feride, Kerem’le birlikte onların yanına gider. Polisler geldiğinde Fırat kaçmıştır. Polisler gittikten sonra Aziz, Kerem’e hesap sorar. Aziz, Fırat ile ilgili gerçekleri hatırlar.

Salih, Tekin ve Ahmet’e bir adres verir ve oradan bazı eşyaların olduğunu onları alıp gelmelerini söyler. Eşyaları alıp gelen Tekin ve Ahmet yere bir dergi düşürürler.  Salih baba, önceden dünyaca ünlü bir Beyin cerrahı imiş. Kendisi hakkında yazılan tüm haberlerin bulunduğu dergileri, gazeteleri tek tek yakar. Meczup’un yerde bulduğu dergi bir şekilde Aziz’in eline geçiyor. Aziz şaşkınlık içesinde kendisini Salih babanın dükkanının önünde bulur. Salih, içeriye girmesini açsa dolapta yemek olduğunu söyler. Aziz, dükkana girer ve rüyaya dalar kendini bir kuyuda çıkmaya çalışırken görür.

Feride’nin annesi ilginç bir şekilde iyi davranmaya başlıyor. Feride’ye annesinin tokat attığını babası öğreniyor ve Hasibe’ye bir daha ona el kaldırırsa kendisini boşayacağını söylüyor.

Aziz, Feride’nin çizimlerini bakarken birden fenalaşıyor ceketini çıkarmaya çalışırken, Salih’in verdiği broş yere düşüyor. Feride, broşun kendisine ait olduğunu söylediğinde Aziz, Salih babanın dükkanında gördüğü rüyayı hatırlıyor. Rüyada bir kuyunun dibindedir ve bir ip uzanır ucunda da bu broş.

 Vuslat 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Aziz İle Feride Yakınlaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler