Ana SayfaDizilerGülperi 20. Bölüm 2. Fragman İzle Eyüp'ten Kadir'e Büyük Tuzak!

İlgili Postlar

Gülperi 20. Bölüm 2. Fragman İzle Eyüp’ten Kadir’e Büyük Tuzak!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi merakla beklenen 20. yeni bölümü 15 şubat cuma akşamı izleyicileri ile buluşacak. Gülperi 20. bölüm 2. fragman izle Eyüp’ten Kadir’e büyük tuzak geliyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi 20. Bölüm 2. Fragman İzle Eyüp’ten Kadir’e Büyük Tuzak!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi merakla beklenen 20. yeni bölümü 15 şubat cuma akşamı izleyicileri ile buluşacak. Gülperi 20. bölüm 2. fragman izle Eyüp’ten Kadir’e büyük tuzak geliyor.

Dizinin yeni fragmanında; Kadir, bir yüzük alıyor ve Gülperi’nin yanına gidiyor. Kadir, Gülperi’ye ‘Hazır mısın? Evleniyoruz’ diyor. Can, süpermen dediği Kadir ile annesinin evleneceğini duyuyor ve çok mutlu oluyor. Fragmanda, Hasan nezarette görünüyor. Eyüp, Hasan’nın yanına gidiyor ve ya kendisine inanmasını ya da Kadir’e baba demek zorunda kalacağını söylüyor. Eyüp, bir adam tutup Kadir’in evinin adresini, arabasının plakasını veriyor ve Kadir’in arabası düşsün parçalansın lime lime olsun istiyor. Kadir, her şey güzel olacağını söylüyor o sırada bir kaza geçiriyorlar. Arabada Can’da vardır.

İşte Gülperi yeni fragmanı..

Gülperi 19. Bölümde Yaşananlar!

Gülperi, nezarethanede Kadir’in kulağına ‘özgür kalınca benimle evlenir misin?’ sorusu aklına gelir ve bir kağıda cevabını yazar. Kadir’e kağıdı verir ama Kadir okuyamadan kağıt yere düşer. Artemis’in kaçırıldığı araç yolda birine çarparlar ve başları belaya girmesin diye oradan kaçarlar.

Gülperi Kadir’in evlenme teklifini kabul eder!

Kadir’in peşinden hapishaneye giden Gülperi, kapıdan ona seslenir. Gülperi Kadir’e sorduğu sorun cevabını haykırır ‘evet’ der. Kadir, Gülperi’ye “seni seviyorum” diye bağırır.

Kadir hapishanede kalacağı koğuşa girer. Gardiyan koğuşa gelerek ona eşya getirir. Gülperi eşya göndermiştir ve içine bir mektup yazmıştır. Kadir, mektubu okur ve çok mutlu olur. Şeyma, Kadir’e Artemis’in kaçırıldığını söyler. Mahkumlardan biri Artemis’in  kaçırıldığı yeri Kadir’e söyler ve Kadir, Hasan’ı arar. Hasan, Artemis’i kurtarmak için alevlerin içine dalar.

Gülperi, Kadir’i kurtarmak için delil arar. Olayı gören ve videosunu çeken kişilerden, hapishanedeki kardeşlerini kurtarma karşılığında videoyu alır.  Gülperi, videoyu emniyete götürürken Eyüp karşısına çıkar.

Gülperi 20. Bölüm Fragmanı Geldi Gülperi ile Kadir’in Aşk Dolu Yakınlaşması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler