Ana SayfaÜnlülerEce Erken ve Bircan Bali'ye 1 Aylık Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Ece Erken ve Bircan Bali’ye 1 Aylık Hapis Cezası!

Ece Erken ve Bircan Bali’ye 1 aylık hapis cezası! Ünlü modacı Hakan Akkaya’nın geçtiğimiz yıl Ece Erken ve Bircan Bali hakkında aldırdığı tedbir kararı, bugün görülen mahkemede hapis cezasına çevrildi. Geçtiğimiz yıl Söylemezsem Olmaz programında ünlü modacının skandal görüntülerine yer veren ikili, hapis yatacak mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken ile Bircan Bali’ye 100 Bin Liralık Tazminat Şoku!

Ece Erken ve Bircan Bali’ye 1 aylık hapis cezası!

Ece Erken ve Bircan Bali’ye 1 aylık hapis cezası! Geçtiğimiz Ekim ayında Söylemezsem Olmaz programında yayınlanan modacı Hakan Akkaya’nın skandal görüntüleri uzunca bir süre gündemi meşgul etmişti.

Ece Erken ve Bircan Bali’nin sunuculuğunu üstlendiği programda yayınlanan görüntüler üzerine mahkemeye başvuran Hakan Akkaya, Erken ve Bali’nin kişilik haklarına saldırdığı gerekçesi ile tedbir kararı çıkarttırmıştı.

Hakan Akkaya'nın aldırdığı tedbir kararına uymayan Ece Erken ve Bircan Bali, 1 ay disiplin hapsi cezası aldı.
Hakan Akkaya’nın aldırdığı tedbir kararına uymayan Ece Erken ve Bircan Bali, 1 ay disiplin hapsi cezası aldı.

Bircan Bali kimdir?

müvekkilim ivedilikle yayın yasağı konulması hakkında ihtiyati tedbir karar verilmesini talep ve dava etmiştir

Londra’da sadece erkeklerin gittiği bir gece kulübüne girerken gizli kamera ile görüntülenen ünlü modacının, cebinden çıkan yasak maddelerden dolayı yanına gelen çıplak erkekle mekandan dışarıya çıkarıldığı iddia edilmişti.

Hakan Akkaya’nın olay görüntülerinin ardından mahkemeye verilen dilekçede, şu ifadeler kullanılmıştı:

“Beyaz TV logolu televizyon kanalında ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programda Ece Erken ve Bircan Ballı sunumuyla gerçekleşen yayında, müvekkilimin bir gece kulübünün güvenlik kameralarına ait kayıtlarını yayınlamışlardır. Her türlü haber ve yayınının yazılı ve görsel basında, internet ortamında, televizyon, radyo, gazete ve sair haber kuruluşlarında haber, röportaj, eleştiri ve benzeri isimler ile yayınlanmasının önlenmesi bakımından sosyal medyada ve internet ağında çok hızlı yayıldığı da dikkate alınarak ivedilikle yayın yasağı konulması hakkında ihtiyati tedbir karar verilmesini talep ve dava etmiştir”

Ece Erken kimdir?

1 ay disiplin hapsi cezası

Bugün Beykoz 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen görülen davada, Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken’e yayın yasağına uymadıkları gerekçesiyle 1 ay disiplin hapsi cezası verildi.

Ünlü sunuculae Ece Erken ve Bircan Bali, mahkemenin bu kararına 2 haftalık süre içerisinde itiraz etmezlerse cezaevine girecek.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler