Ana SayfaÜnlülerEce Erken ile Bircan Bali'ye 100 Bin Liralık Tazminat Şoku!

İlgili Postlar

Ece Erken ile Bircan Bali’ye 100 Bin Liralık Tazminat Şoku!

Ece Erken ile Bircan Bali’ye 100 bin liralık tazminat şoku! Geçtiğimiz ay canlı yayında Güldeniz Uçar hakkında iddialarda bulunan Ece Erken ve Bircan Bali, tazminat şoku ile sarsıldı. Daha önce Ece Erken hakkında tedbir kararı aldıran Güldeniz Uçar, ünlü sunucular hakkında hangi iddialarda bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İbrahim Tatlıses’ten Ece Erken Fotoğrafına Şok Yorum!

Ece Erken ile Bircan Bali’ye 100 bin liralık tazminat şoku!

Ece Erken ile Bircan Bali’ye 100 bin liralık tazminat şoku! Geçtiğimiz ay sunucusu olduğu programda eski eşi Serkan Uçar ve onun kardeşinin eşi Güldeniz Uçar hakkında şok iddialarda bulunan Ece Erken, tazminat şokuyla sarsıldı.

Söylemezsem Olmaz isimli programda canlı yayında eski eşi Serkan Uçar ve Güldeniz Uçar hakkında ithamlarda bulunan Ece Erken, şu sözleri kullanmıştı:

“Beni yıllardır tanıyorsunuz,ben özel hayatımla ilgili gereken zamanda konuşurum biliyorsunuz. Ama bu gün en şeffaf halimle konuşacağım en saf halimle konuşacağım. 40 yaşındayım bir tane evladım var 3,5 yaşında. Maalesef Uçar olan bir biyolojik babası var. Serkan Uçar oğluma babalık yapmıyor. Şuanda ben Serkan Uçar, annesi Halime Uçar ve elti Güldeniz Uçar ile mahkemeliğim.

Öfke kontrolü olmayan çocuğumun babası Serkan Uçar Eylem’i evinde yatılı olarak istiyor. Daha önce Güldeniz Uçar(elti) ve Serkan Uçar başka magazin programlarında yazışmalarını görmüşsünüzdür benden ne kadar nefret ettiklerini. Ben çocuğumu bu ailede yatılı kalmasını istemiyorum. Eğer mahkeme böyle bir karar verirse başımın üstüne. Ama çocuğumu Uçar ailesiyle sadece uzmanlar gözetiminde görüştürmek istiyorum.”

Güldeniz Uçar
Güldeniz Uçar

Ece Erken kimdir?

Programın ardından tedbir kararı aldırmıştı

Ece Erken ve Bircan Bali’nin yayında kendisine yönelik küçük düşürücü ve hakaret içerikli sözler söylediğini iddia eden Güldeniz Uçar, mahkemeye başvurup iki ünlü isim hakkında 1 ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı.

Önceki gün tekrar İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Güldeniz Uçar, Ece Erken ve Bircan Bali’ye 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Bircan Bali kimdir?

Müvekkilime iffetsiz kadın diyecek kadar ileri gittiler

Güldeniz Uçar’ın mahkemeye başvurmasının ardından bir açıklama yapan avukatı, 7 Ocak 2019’da yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında müvekkiline yönelik hakaret içeren ifadeler kullandığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Müvekkilime dolandırıcı ve iffetsiz kadın diyecek kadar ileri gitmişlerdir. Onun onuruna, namusuna, şerefine ağır saldırılarda bulunmuşlardır. 100 bin liralık manevi tazminatın faiziyle birlikte davalılardan tahsilini talep ediyoruz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler