Ana SayfaÜnlülerZiynet Sali ile Sıla'nın Arasındaki Buzlar Eridi mi?

İlgili Postlar

Ziynet Sali ile Sıla’nın Arasındaki Buzlar Eridi mi?

Ziynet Sali ile Sıla’nın arasındaki buzlar eridi mi? Ünlü şarkıcı Sıla ile arası uzun süredir kötü olduğu konuşulan Ziynet Bali, katıldığı radyo programında çok özel açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’yı darp edilmesinin arkasındaki sebep olarak gösterilen Ziynet Sali, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ziynet Sali’den Muhteşem Sahne!

Ziynet Sali ile Sıla’nın arasındaki buzlar eridi mi?

Ziynet Sali ile Sıla’nın arasındaki buzlar eridi mi? Ünlü şarkıcı Sıla’nın oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesinin nedeni olarak gösterilen Ziynet Sali, katıldığı radyo programında içini döktü.

Samsun Demir ve Behzat Gerçeker’in birlikte sunduğu Radyo Viva’daki ilk programa konuk olan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, br dönem arasının açık olduğu Sıla ile kırgınlığın ortadan kalktığını açıkladı.

Ziynet Sali, Samsun Demir ve Behzat Gerçeker'in Radyo Viva'daki ilk programına konuk oldu.
Ziynet Sali, Samsun Demir ve Behzat Gerçeker’in Radyo Viva’daki ilk programına konuk oldu.

Ziynet Sali Kimdir?

Sıla ile aramızdaki kırgınlık, küskünlük bitti

2018’e damga vuran magazin olaylarının başında gelen Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp etmesinin ardından ünlü şarkıcıyı aradığını ifade eden Ziynet Sali, “Başına gelen o kötü olaydan sonra Sıla’yı telefonla aradım. Kırgınlık, küslük bitti.” diyerek aralarındaki buzların eridiğini ifade etti.

Bugüne kadar Sevgililer Günü’nü sahnede program yaparak geçiren ünlü şarkıcı Sali, ilk defa bu özel günde yalnız olmadığını söyleyerek program yapmayacağını açıkladı.

Sevgililer Günü’nde 2 yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Erkan Erzurumlu ile geçireceğini söyleyen Ziynet Sali, bunun hayatında bir ilk olduğunu ekledi.

Hakkındaki iddiaları yalanlamıştı

Ahmet Kural’ın sevgilisi Sıla’yı kavga sırasında darp etmesinin ardındaki sebep olarak gösterilen Ziynet Sali, o dönem sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiaları yalanlamıştı.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından bir gönderi paylaşan ünlü şarkıcı, kendini şu şekilde açıklamıştı:

Hiç bir ilgim olmadığı halde ısrarla içine çekilmeye çalışıldığım olaylarla ilgili çığırından çıkan dedikodular nedeniyle konuya açıklık getirmek isterim. Öncelikle meslektaşım, arkadaşım Sıla’ya geçmiş olsun dileklerimi ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu yineliyorum. Mevzu bahis edilen tüm iddialar yalandır, iftiradır. Medyada hakkımda bu iftira haberleri yapan basın, yayın organları ve kişiler hakkında yasal işlemler avukatım tarafından başlatılmıştır

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler