Ana SayfaDizilerSurvivor Formatı Değişeceği Haberleri İle İlgili Acun'dan Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Survivor Formatı Değişeceği Haberleri İle İlgili Acun’dan Açıklama Geldi!

Survivor, Türkiye’de Tv8 kanalında ve Yunanistan’da Skai TV televizyonlarında ortak yayın yapıyor. Ülkemizde büyük izleyici kitlesi olan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının son günlerde formatının değişeceği konuşuluyordu. Gündemden inmeyen bu haberlere Acun Ilıcalı’dan cevap gecikmedi. Survivor formatı değişeceği haberleri ile ilgili Acun’dan açıklama geldi.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor İle İlgili Acun’dan Açıklama Geldi!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesine 10 şubat tarihinde start vermişti. Her iki takımın da kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Türkiye dokunulmazlık oyunlarını başarıyla almaya devam ediyor. Son zamanlarda  Survivor Türkiye -Yunanistan formatı kaldırılacağı ve yerine Gönüllüler- Ünlüler formatı tekrar geleceği konuşuluyordu. Acun Ilıcalı, instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu iddialara son noktayı koydu.

İzleyicilerimize Teşekkür Ederiz!

Survivor 2019 ile haftada 4 gün prime time’da 1. olduklarının altını çizen Acun Ilıcalı instagram hesabından yaptığı açıklamasında, “Survivor Türkiye-Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürüyor. Haftada 4 gün Survivor 2019 ile prime time’da Şubat ayının 1. kanalıyız. İzleyicilerimize teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

 Survivor Türkiye -Yunanistan Sona Mı Eriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler