Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 73. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Esma'dan Konağının Hanımı Olma Dersi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 73. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Esma’dan Konağının Hanımı Olma Dersi!

Star Tv’nin 3 sezondur yayınlanan ve her bölümü heyecanla izlenen dizinin 73. yeni bölümü 22 şubat cuma akşamı seyircisi ile buluşacak. Son bölümde Fikret’in, İpek’le son anda boşanmayı kabul etmesi şok etkisi yaratmıştı. Konakta işler iyice karıştı bir taraftan yeni aşklar var bir taraftan ayrılıklar. İstanbullu Gelin 73. bölüm 2. fragmanı izle! Esma’dan Süreyya’ya konağının hanımı olma dersi geliyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Esma’dan Konağının Hanımı Olma Dersi!

İstanbullu Gelin 73. bölüm ilk fragmanında, Fikret, Süreyya ile dertleşiyor ve kendi ilişkilerinin ikisininki kadar güçlü olmadığını, İpek’in hiç bir zaman kendisini sevmediğini söylüyor. Öte yandan İpek, annesi ile dertleşiyor ve Fikret’i gerçekten çok sevdiğini anlatıyor. Adem, Güneş’i Dilara’nın evine bebeği görmeye çağırıyor ve Dilara çıldırıyor. Okan, ise İpek’e duygularını açıyor

73. bölüm 1. fragman izle..

İstanbullu Gelin 2. fragmanda; İpek, Fikret’e mahkeme şokunu sorguluyor. Haftalardır peşinde koşup ve sonra mahkemede boşanmayı kabul etmesini kabul edemiyor ve nedenini anlayamıyor. Fikret, Okan ile İpek’in ev bakmaya gittiğini öğrendiği için mahkemede boşanmayı kabul ettiğini daha sonra öğrenen İpek aile fertlerini karşısında buluyor başta Esma hanım. Okan’ın kendisine yardım etmeye çalıştığını söylüyor. Diğer taraftan ortalığı yumuşatmaya çalışan Süreyya’da Okan’ın İpeğe yardım etmek istediğini savununca Esma hanım patlıyor ve konağın hanımı olmanın nasıl olması gerektiğini biraz kırıcı da olsa anlatıyor. Bu arada, Osman ve Anastasya büyük bir aşk yaşıyorlar.

İşte 73. bölüm 2. fragman..

İstanbullu Gelen 72. Bölüm Özeti!

Faruk, Adem’e iyi bir baba olacağını, bir kardeşini kaybetmektense iki kardeşini birden kazanmak istediğini söylüyor. Esma, Adem’i karşısına alıp, geçmişten dem vurarak, ‘daha bir günlükken ona birini zarar verdiğini düşünebiliyor musun?’ diyor. Adem, Esma’nın bu konuşmasından büyük bir ders çıkartıyor.

Fikret, İpek ile buluşup konuşuyorlar yeniden başlamaya karar veriyorlar. İpek, boşanma davasını geri çekmek için mahkemeye gidiyor. Ama Fikret, İpek’in Okan ile birlikte kiralık ev baktığı haberini duyunca deliye dönüyor. Adliye’ye gidiyor ve dava başlıyor İpek boşanmaktan vazgeçtiğini söylüyor. Fikret ise boşanmak istediğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler