Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 72. Bölümde Fikret'in Kararı Şok Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 72. Bölümde Fikret’in Kararı Şok Etkisi Yarattı!

Star Tv’nin 3 sezondur büyük beğeni ile izlenen dizisinin son bölümü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Adem’in baba olma heyecanı, Osman’ın yeni aşka yelken açması damga vururken asıl bomba Fikret’ten geldi. İstanbullu Gelin 72. bölümde Fikret’in kararı şok etkisi yarattı. Tam İpek ile barıştılar derken Fikret mahkeme boşanmayı kabul etti.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Fikret’in Kararı Şok Etkisi Yarattı!

Dilara bebeğini kucağına alıyor. Faruk, Adem’e inanılmaz bir teklifte bulunuyor. Boranlar bir kez daha Adem’i bağrına basıyor. Faruk, Adem ile bir konuşma yaparak ona hala inandığını söylüyor. Sonra da annesine konuyu açıp Adem’e bir şans daha vermek istediğini söylüyor. Ayrıca Dilara anne mucizesini yaşıyor ve yalnız olmadığını bir kez daha görüyor.

Dizinin Son Bölümünde Başka Neler Yaşandı?

Faruk, Adem’le beraber hastaneye gittiğinde ondaki değişimi fark ediyor ve Adem’e iyi bir baba olacağını söyleyen Faruk, bir kardeşini kaybetmektense iki kardeşini birden kazanmak istediğini söylüyor. Adem bu sözleri karşısında çok şaşırıyor.

Esma, Adem’i karşısına alıp konuşuyor. Geçmişten dem vuran Esma, ‘daha bir günlükken ona birini zarar verdiğini düşünebiliyor musun?’ diyor. Adem, Esma’nın bu konuşmasından büyük bir ders çıkartıyor.

Faruk, Adem ile ilk kez kardeşlik bağı hissediyor!

Faruk’un Adem’e olan teklifi Boran erkeklerini bir masada topluyor. Fikret, Osman, Faruk ve Adem unutulmaz bir gece yaşıyor. Faruk ilk kez Adem ile arasında bir kardeşlik bağı olduğunu hissettiğini dile getiriyor. Ayrıca bebeğinin gelişinin mutluluğunu Güneş’le de paylaşıyor. Güneş bebeğin fotoğrafını görünce çok mutlu oluyor. Osman, evde çalışan Rus bakıcıya doğru bir adım atıyor. Anastasya’nın,‘Aşktan hiç korkulur mu?’ sözü de Osman’a cesaret veriyor.

Fikret, İpek’e mesaj atarak ona bir şans daha vermesini istiyor. İpek ile buluşup konuşuyorlar yeniden başlamaya karar veriyorlar. Boşanma davalarının olduğu gün İpek davayı geri çekmek için gidiyor ama Fikret, İpek’in Okan ile birlikte kiralık ev aradığını haberini duyunca deliye dönüyor. Adliye’ye gidiyor ve dava başlıyor İpek boşanmaktan vazgeçtiğini söylüyor. Fikret ise boşanmak istediğini söylüyor.

 İstanbullu Gelin 72. Bölüm 2. Fragman Geldi Aşklar Tazeleniyor Süpriz Bir Aşk Doğuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler