Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 72. Bölüm 2. Fragman Geldi Aşklar Tazeleniyor Süpriz Bir Aşk...

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 72. Bölüm 2. Fragman Geldi Aşklar Tazeleniyor Süpriz Bir Aşk Doğuyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi merakla beklenen yeni bölümünde tüm konağı aşk sarıyor. İstanbullu Gelin 72. bölüm 2. fragman geldi aşklar tazeleniyor süpriz bir aşk doğuyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Aşklar Tazeleniyor Süpriz Bir Aşk Doğuyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi merakla beklenen yeni bölümünde tüm konağı aşk sarıyor. İstanbullu Gelin 72. bölüm 2. fragman geldi aşklar tazeleniyor süpriz bir aşk doğuyor.

Dizinin yeni bölümünde Garip, tüm ailenin olduğu sofrada Esma’ya ilan-ı aşk ederken eğlenceli anlar yaşanacak. Fikret, İpek’le arasını düzeltmeye çalışıyor, Adem ve Güneş cephesinde de gelişmeler var. Dilara, bebeğinin mutluluğunu yaşıyor, Bu arada sürpriz bir aşk da gündeme gelecek. Sürpriz aşkın kahramanları ise Osman ve evin yeni çalışanı arasında olacak. Boran ailesinin kardeş bağları kuvvetleniyor.

İşte İstanbullu Gelin 72. yeni bölüm fragmanları…

71. Bölümde Yaşananlar!

Fikret hiç olmadığı kadar neşelidir ve yeniliklerden söz ediyor ama Faruk sormasına rağmen söylemiyor. İpek, Okan ile konuşuyor  ve ondan özür diliyor. Okan’da olanlardan dolayı üzgün olduğunu söylüyor. İpek, Fikret adına da özür diliyor. İpek boşanmaya karar verdiğini, bir ev bulmak istediğinden de söz ediyor. Okan, İpek’e avans teklif ediyor.

Dilara, Adem ile Güneş’i sokakta öpüşürlerken görüyor. Güneş, onu fark edip peşinden gidiyor ve  Dlara’ya kendisi ile evli olduğunu bilmediğini, öğrendiğinde de ilişkilerinde herhangi bir değişiklik olmadığını söylüyor. Dilara, daha fazla dinleyemiyor ve onu tersliyor.

Fikret, Adem’e giderek hisselerini satmaya karar verdiğini söylüyor. Adem de bu teklifi kabul ediyor.

Süreyya Konaktaki yönetimi devralıyor!

Süreyya, konaktaki idareyi ele alıyor. Süreyya, İpek’le konuşma görevini de üstleniyor ve İpek’i konuşmak için eve davet ediyor. İpek, Süreyya’ya boşanmak istediğini söylüyor. Süreyya, onu bu kararından döndürmek isterken yine suçlu durumuna düşüyor.

Faruk, Adem’’le birlikte iken Dilara’dan telefon geliyor. Dilara’yı hastaneye götürüyorlar ve doğumun başladığı orada ortaya çıkıyor. Faruk, Adem’e iyi bir baba olacağını söylüyor. Faruk, Fikret’in Adem ile iş yapacağını öğrenince kendini kaybediyor. Adem’e nasıl güvenebildiğini sorguluyor. Fikret’in tavırları, Faruk’u daha da sinirleniyor. .

İstanbullu Gelin 71. Bölümünde Boranlar Konağının Hakimiyeti El Mi Değiştiriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler