Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 20. Bölüm 2. Fragman İzle! Öykü'nün Hastalığı İlerliyor!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 20. Bölüm 2. Fragman İzle! Öykü’nün Hastalığı İlerliyor!

Tv8’in beğenilerek izlenen dizisi Kızım 20. yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümü 22 şubat cuma akşamı sevenleri ile buluşacak. Yeni bölümde, Cemal, Asu’nun günlüğünden Öykü’nün gerçek babasının Demir olmadığı, kendisinin olduğunu öğreniyor. Candan, Demir ve Öykü’nün mutlu aile yaşantısı bu gerçekle bozulacak mı? Kızım Dizisi 20. bölüm 2. fragman izle! Öykü’nün hastalığı ilerliyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü’nün Hastalığı İlerliyor!

Dizinin son bölümünde Demir ve Öykü tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Bu mutluluğa, Candan’ın da dahil olmasıyla birlikte mutlu bir aile saadeti yaşanıyor. Fakat bu mutluluğa Asu’nun Cemal’e bıraktığı mektup gölge düşürecek. Asu’nun bıraktığı mektupta, Öykünün babasının Cemal olduğunu yazıyor.

Yayınlanan fragmanda; Öykü, hem babası hem de çok sevdiği Candan ablası ile beraber çok mutludur. Candan, Demir’e, Öykü’nün çok hasta olduğunu ve paraya ihtiyaç olduğunu hatırlatıyor. Demir, para bulmaya çalışıyor ve Uğur’un yanına gidip para istiyor. Okulda, Öykü donuyor adeta hafızasını kaybediyor ve kendisini teyzesi ile birlikte yaşadığı evin önünde buluyor. Demir, Öykü’yü buluyor ama o babasını tanımıyor.

İşte yeni fragman..

Kızım 19. son bölümde yaşananlar!

Demir, daha önce Candan’ın Murat ile evleneceğini duyunca ona aşkını ilan etmişti. Bu durumu hatırlatan Candan, formalite bir evlilik ile bir evlilik yapacaklarının altını çiziyor ama formalite de olsa Demir, Candan’la evlenmekten ve Öykü ile birlikte olacağından çok mutludur. Hem sevdiği kadınla birlikte olacak, hem de kızı yanında olacak. Candan ve Demir formaliteden evlenerek Öykü’yü yurttan çıkarıyorlar.

Öykü,  gece yarısı uykusunda yatağından kalkıp Demir’in yattığı odaya gidiyor. Demir, uyanıyor ve Öykü’ye orada ne işi olduğunu soruyor.  Öykü’nün bu durumdan farkında olmadığını anlıyor ve soluğu Öykü’nün doktorunun yanında alıyor. Doktor, Öykü’nün uyurgezerliğinin  hastalığı ile ilgili olabileceğini söylüyor. Böyle bir ihtimal olmasından Demir çok üzülüyor.

Cemal, Demir ile Candan’ın evlendiğini öğreniyor ve bu mutluluğu bozmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Demir ve candan derin uykudayken, Öykü yine uykusunda yürüyerek sokağa çıkıyor ve Cemal onu görüyor.

Kızım Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü’nün Babası Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler