Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü'nün Babası Kim?

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü’nün Babası Kim?

Tv8 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla lydia Tuğutlu ve Beran Gökyıldız’ın paylaştığı Kızım dizisinin 22 şubat cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde nefesler tutulacak. Kızım Dizisi 20. bölüm fragmanı geldi! Öykü’nün babası kim? belli oluyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Kızım Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü’nün Babası Kim?

Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk detaylar gelmeye başladı. Öykü’nün babası ile olan ilişkisi çok iyi gidiyor. Candan ile Demir’in evlenmesi Öykü’ye bir hayli mutlu etti. Ancak Öykü, Cemal’in babası Demir’e kötü şeyler yapmasından endişeleniyor. Cemal, Asu’nun günlüğünü okuyor ve  Öykü’nün babası Demir’in değil kendisinin olduğunu öğreniyor.

İşte 20. bölüm ilk fragman..

19. Bölümde Başka Neler Yaşandı?

Demir, daha önce Candan’ın Murat ile evleneceğini duyunca Candan’a ona aşık olduğunu söylemişti. Bu durumu hatırlatan Candan, Formalite bir evlilik olduğunun üstünü çiziyor ama formalite de olsa Demir çok mutludur bu durumdan. Hem sevdiği kadınla aynı evde hem de kızı yanında olacak. Candan ve Demir formaliteden evlenerek Öykü’yü yurttan çıkarıyorlar. Demir, evlilik hayatına ayak uydurmakta biraz zorlansa da Candan, evin hakimiyetini ilk günden ele almaya başlıyor. Demir de bu duruma alışmakta zorluk çekiyor. Hatta ‘bekarlığı bu kadar çabuk özleyeceğimi düşünmemiştim’ diyor. Demir’in komik halleri izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Öykü’nün Uyurgezerliği Demir’i Korkutmaya Başlıyor!

Öykü bir gece yarısı uykusunda yatağından kalkarak Demir’in yattığı odaya gidiyor. Demir,uyanıp Öykü’ye orada ne işi olduğunu sorunca Öykü’nün bu durumun farkında bile olmadığını anlıyor. Öykü’nün uyurgezer olduğunu fark eden Demir, soluğu Öykü’nün doktorunun yanında alıyor. Doktor, Öykü’nün hastalığından dolayı uyurgezer olabileceği ihtimalinden bahsediyor. Öykü, Candan ve babasının evlenmesinden ve beraber yaşamalarından çok mutludur ama hastalığı ilerlemeye devam ediyor. Öykü uyurgezerliği ile babasını bir kez daha korkutuyor.

Demir ile Candan’ın yıldırım nikahı ile evlendiğini Cemal öğreniyor ve bu mutluluğu bozmak için vakit kaybetmeden harekete geçmeye hazırlanıyor. Öykü yine uykusunda yürüyerek dışarı çıkıyor ve orada da Cemal onu görüyor.

Kızım 19. Bölüm Yayınlandı Her Şey Öykü İçin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler