Ana SayfaDizilerKızım 20. Bölüm Yayınlandı! Öykü'nün Hafıza Kaybı Demir'i Çaresiz Bıraktı!

İlgili Postlar

Kızım 20. Bölüm Yayınlandı! Öykü’nün Hafıza Kaybı Demir’i Çaresiz Bıraktı!

Tv8’in fenomen dizisi Kızım merakla beklenen 20. bölümü ile ekranlara geldi. Demir’in daha önceki sorumsuz hayatından eser kalmadı ve Öykü ile bambaşka biri oldu. Ayrıca Asu’nun, günlüğünde Öykü’nün asıl babası Cemal’in olduğu yazması işleri karıştırırken, Öykü’nün hastalığı da günden güne ilerliyor. Kızım 20. bölüm yayınlandı! Öykü’nün hafıza kaybı Demir’i çaresiz bıraktı.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü’nün Hafıza Kaybı Demir’i Çaresiz Bıraktı!

Kızım dizisinin son bölümünde, Cemal, Asu’nun günlüğünde okudukları karşısında şok olur. Öykü, Demir ve Candan ile çok mutludur en çok sevdiği iki insan yanındadır. Cemal, uzaktan bu mutlu aile tablosunu kıskanarak izliyor. Dizinin son bölümünde başka neler oldu?

Kızım Dizisi 20. Bölümde Yaşananlar!

Cemal, Öykü’nün gerçek babası olduğunu öğrendikten sonra yinede Asu’nun yazdıklarına inanamaz ve Öykü’nün teyzesini bulur ve onunla konuşur. O da, Demir de geldi aynı soruyu sorduğunu ve ona insan kendi kızını tanır dediğini söyler. Eğer çok merak ediyorsa DNA testi yaptırmasını söyler.

Demir, Öykü’yü okula bırakırken, Öykü babasına okula bırakmasını özlediğini söyler, hatta bir itirafta bulunur. Mahkemede Asu’yu seçmesinin Cemal’in ona bir zarar vermesinden korktuğu için kabul ettiğini söyler ve baba kız duygusal anlar yaşarlar.

Murat Candan’la konuşmak ister!

Mutlu aile kahvaltı yaparken Murat Candan’ı arar. Demir onun aramasını çok kıskanır. Murat, Candan’in iş yerine gelip, Demir ile evlenmesinin bir hata olduğunu anlatırken Demir içeri girer normal kar koca gibi davranır ve Murat deliye döner. Demir’den intikam almak için hastaneden yüklü bir fatura çıkarıp, Demir’i arattırır. Demir ise bu borcu ödemek için para bulmaya çalışır.

Demir Çaresiz durumdadır!

Öykü sınıfta iken donup kalıyor ve sınıftakiler onunla dalga geçerler. Ama Öykü kendinde değildir. Öykü, bilinçsiz bir şekilde okuldan çıkıp gider. Öğretmeni durumu Demir’e bildirir. Demir, Mertcan’la konuşur onun en son teyzesi ile ilgili bir şeyler anlattığından bahseder. Demir, Öykü’nün daha önce teyzesi ile birlikte yaşadığı eve gider ve onu merdivenlerin başında oturmuş şekilde bulur ama Öykü babasını tanımaz.

 Kızım Dizisi 20. Bölüm 2. Fragman İzle! Öykü’nün Hastalığı İlerliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler