Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Cemal'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Cemal’i Öldürecek Mi?

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 6. yeni bölümü ile 3 mart pazar akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizinin 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Umay Cemal’in kafasına silah dayıyor. Umay, Cemal’i öldürecek mi? Detaylar haberimizde.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Umay Cemal’i Öldürecek Mi?

Kısa zamanda büyük izleyici kitlesine ulaşan ve reytinglerde ilk sırada yer alan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yıldırım sonunda Ümran’la konuşma imkanı bulmuş ve ondan af dilemiş ama Ümran, kardeşi Umay ile kendisine yapılan ihaneti bir türlü unutamıyordu.

Umay Cemal'i Öldürecek Mi

Umay son fragmanda, Hayat’ı karşısına alıp Yıldırım gerçeğini anlatıyor, Ona Yıldırım’la kendisinin birbirlerini sevdiğini ama annesinin onların arasına girip onları ayırdığını anlatıyor. Hayat, annesine değil teyzesine inanmayı tercih ediyor. Öte yandan Ümran, Yıldırım özür dilemesine aldırmamış gibi davranıp kendisinin aşk evliliği yaptığını ve severek evlendiğini söylüyor. Yıldırım da ‘aradaydım’ diyor.

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan son fragmanında; Ümran, pazarda dolaşırken onu takip eden öldü sandığı kocası Cemal’i görüyor ve hayal gördüm sanıyor. Kaçarken Yıldırım onu tutuyor ve ne olduğunu soruyor. Hayat, teyzesinin anlattığı yalanlara inanmış görünüyor ve annesinden tiksinir gibi bakıyor. Umay, ‘onu ben doğurmadım Ümmü doğurdu’ diyor. Bu arada, Umay, Cemal’e silah doğrultuyor.

İşte 6. bölüm 2. fragman..

Kardeş Çocukları 5. bölüm özeti!

Umay, Yıldırım’la buluşuyor ve ona Ümran’ın kızıyla birlikte yakında uzaklara gideceklerini söylüyor. Yıldırım, Volkan’ı yanına çağırıyor ve ondan Ümran ile Hayat hakkında bilgi almaya çalışıyor. Hayat, annesinin ve teyzesinin Yıldırım’ı nereden tanıdıklarını soruyor ama cevap alamıyor. Umay, Hayat’ın merakının giderene kadar evinde kalmasını istiyor ama Ümran müştemilatta kalacağını onun bir lokma ekmeğini yemeyeceğini söylüyor.

Reşat, Yıldırım’ı çağırıp Almanya’ya gideceğini söyler, Yıldırım, Reşat’tan hayatın başından geçenleri öğrenir ve şok olur. Reşat iş gezisi diye Almanya’ya gitmek için çıkarken, Umay’a dönüşte boşanma konusunu konuşacağını söyler.

Yıldırım, Ümran’ı yalnız yakalıyor ve kendisini dinlemesini istiyor. Yıldırım, Ümran’dan özür dilerken, Volkan onları duyuyor.

Kardeş Çocukları 6. Bölüm 1. Fragman İzle! Umay Yalanları İle Hayat’ın Kafasını Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler