Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 22. Bölümde Yaşananlar! Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölümde Yaşananlar! Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi!

Bir Zamanlar Çukurova 22. son bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Reytinglerde her hafta ilk sırada yer alan fenomen dizinin yayınlanan son bölümünde yer yerinden oynadı. Züleyha ve Yılmaz’ın daha önceden sevgili olduklarını artık herkes biliyor. Çukurova tüm gerçekleri öğrendi.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde, Attan düşen Hünkar hanım bulunuyor. Çukurova’ya süpriz bir misafir geliyor ve farkında olmadan Züleyha ve Yılmaz gerçeğini anlatıyor ve tüm Çukurova Demir’in de kulağı duyacak şekilde onları konuşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölümde yaşananlar!

Demir, eşini ve çocuğunu alıp konağa geri döner ama Hünkar hanım sert çıkar ve oğluna tekrar gitmelerini söyler. Hünkar hanım, Züleyha’da kızar kocasına engel olmadığı için. Fekeli, Hünkar hanıma geçmiş olsun demek için konağa gelir. Hünkar, mezarlığa Fekeli’nin ailesine dua etmek için gittiğinde tekrar karşılaşırlar ve dertleşirler.

ZÜLEYHA YILMAZ İLE MÜJGAN’I GÖRÜNCE YİNE KÖTÜ OLUR!

Demir, yeni açacağı fabrikanın detaylarını konuşmak için Züleyha ile birlikte iş yemeğine katılırlar ve Yılmaz ve Müjgan’da oradadır. Züleyha onları görünce çok kötü olur. Müjgan’ın babasının eline kızının bir katil ile birlikte olduğu yazan bir mektup geçiyor. O da oraya geliyor ve ikisini birlikte görünce kızının Yılmaz’ı bırakıp kendisi ile gelmesini istiyor ve Müjgan Yılmaz’la evleneceğini söylüyor.

Demir ile Züleyha tartışıyor ve Züleyha onu kalbinden çıkaramadığını ve çıkaramayacağını söylüyor. Demir’de defol git diyor o sırada Adnan’ı vermeyeceği bilen Züleyha, Adnan senin oğlun değil diyor ama Demir inanmıyor. Züleyha’ya kendisi için üç mezar değil üç bin mezar kazacağını söylüyor.

ZÜLEYHA, YILMAZ İLE KONUŞMAYA GİDİYOR!

Züleyha, Yılmaz’ı takip edip onu yakalıyor ve o kadınla gerçekten evlenip evlenmeyeceğini soruyor. Yılmaz, ömür boyu onu beklemeyeceğini söylüyor. İkili konuşurken Müjgan onları görüyor.

Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi

MÜJGAN KAÇIRILIYOR!

Müjgan’ı doğum yapan bir kadın olduğunu söyleyerek evden alıp uzak bir yere götürüp bir yaralıyı ameliyat etmesini istiyorlar. Yaralı ölüyor ve adamlar tam Müjgan’ı öldürecekleri sırada Yılmaz onu kurtarıyor.

Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi

Yılmaz ve Züleyha’nın ortak tanıdıkları Çukurova’ya onları görmeye geliyor. Rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor ve orada Yılmaz’ı aradığı öğrenen Müjgan, onu tanıdığını söylüyor. Kadın Züleyha ve Yılmaz’ın nişanlı olduklarını söyler. Tüm hastane öğrenir derken tüm Çukurova bu gerçekle çalkalanır.

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 2. Fragman İzle! Züleyha İle Demir Ayrılacaklar Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler