Ana SayfaDizilerSurvivor'da Tehdit Krizi!

İlgili Postlar

Survivor’da Tehdit Krizi!

Ekranların reyting rekorları kıran yarışması Survivor bu yıl sevenlerinin karşısına Türkiye – Yunanistan olarak çıktı. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen Survivor Türkiye Yunanistan’da tehdit krizi yaşandı. Atakan Işıktutan ile Sude Burcu arasında neler oluyor?

Survivor 4. Hafta Son Bölümde Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

Survivor’da Tehdit Krizi!

Survivor Türkiye -Yunanistan Sona Mı Eriyor?

Herkes tarafından ilgiyle takip edilen Survivor Türkiye Yunanistan’da tehdit krizi yaşandı. Yarışmacıların performansı kadar birbirlerine olan diyalogları ve ada yaşantısının da önemli olduğu Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ipler gerilmeye başladı.

Acun Ilıcalı Survivor’da Çileden Çıktı

Yarışmanın artık herkesin performansını gösterdiği, iyilerin ön plana çıktığı zamanlara gelindi. Tehdit konusunda Atakan, kendisini savunurken “Buraya ailemi temsilen geldim, tehditlik bir durum yok” derken Sude de “Atakan’ın amacı beni kötü göstermekti” dedi.

“Ben Kimim Ki?”

Alp Kırşan Survivor’dan Neden Ayrıldığını Anlattı…

Atakan, “Burayı ailemi temsilen geldim. Ben kimim ki birini tehdit edeceğim? Zaten öyle bir karakterim de yok. Sadece ‘orada değil de, konseyde konuşuruz’ demek istedim. Burada tehditlik bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Sude, “Tehdit etmek; ‘asarım, keserim, biçerim’ demek değil. İki hafta önceki konuyu konseye gelmeden iki adım önce, sesini yükselterek ve bakışlarını değiştirerek ‘bunları orada konuşuruz’ demesi yanlış. Amaç beni kötü göstermekti” şeklinde konuştu.

Survivor 2019’da Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler