Ana SayfaDizilerNöbet 1.Bölüm'de Neler Yaşandı? Özet

İlgili Postlar

Nöbet 1.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle ettiği mücadelesini konu alan Nöbet dizisi 3 Mart’ta yayında. Nöbet 1.Bölüm’de Neler Yaşandı?

Nöbet 1.Bölüm’de Neler Yaşandı?

İlk bölümde Şehit düşen Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Korkut, teröristlerle yaşanan sıcak çatışmada askerini korumak adına kendi canını feda ediyor. Bu boşluğu doldurmak adına Binbaşı Barış, evlatlarından ayrılmış ve Orhan Yüzbaşı’nı şehit eden teröristleri bulmaya yemin ediyor.

Jandarma Özel Harekat timinin komutanı Jandarma Yüzbaşı Yiğit Alkan ise şehit olan Orhan Yüzbaşı’nın intikamını almak için operasyonun arkasında olan Jiyan Kod adlı teröristin peşine düşer.

Bu iki hırs ile birlikte  yemin eden iki asker, Hatay’da gerçekleşen huzursuzluk çıkarmak isteyenlere karşı birlikte kıyasıya bir savaş geçirecektir.

İntikam almak için Hataya giden iki yeminli askerin karşısına bölgenin zengin kişisi Ziya Cevran bu davanın gerçekleşmesine izin vermemiştir. Ziya Cevran ve oğlu Ferit, bir çok sorun çıkaracağı için kontrol altında tutulacağı planlanmaya başlamıştır.

Bu olaylar gerçekleşirken Yiğit Yüzbaşı, Jiyan ile ilgili yeni bir haber alır. Timi toplamış ve bu haberin peşine düşerken Barış Binbaşı aynı zamanda terör örgütünün ahin bir plan olduğunu fark eder ve bölgenin en ıssız vadisinde Jandarma Kuvvetlerine karşı kurulan pusuyla karşı karşıya kalır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler