Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Survivor'da Çileden Çıktı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Survivor’da Çileden Çıktı

2019 Survivor Türkiye – Yunanistan yarışması nefes kesen mücadesi ile devam ediyor. Survivor  tüm heyecanıyla devam ederken Acun Ilıcalı’nın bir paylaşım daha geldi. Öfkeden çılgına dönen Acun Ilıcalı hangi yarışmacıya bu kadar sinirlendi, Tüm detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Survivor Paylaşımı!

Acun Ilıcalı Survivor’da Neden Çileden Çıktı?

Survivor 2019 ‘da, Türk ve Yunan takımının nefes kesen mücadelesi devam ederken, yarışmacıların ani davranışlarıda enteresan anlara meydan vermeye devam ediyor. Eğlenceli zamanların da izlendiği yarışma da yarışmacı Hikmet, Acun Ilıcalı’yı krize sokan bir soru yöneltti.

Acun Ilıcalı kimdir?

2019 Survivor Yarışmacıları

Hikmetin Sorusuyla Sinir Krizine Girdi

Survivor 2019 kurallarını soran yarışmacı Hikmet, Acun Ilıcalı’yı çileden çıkartmış oldu. Ünlü televizyoncu, yarışmacı Hikmet’in kendisini sinirlendirdiği o anları Instagram hesabından paylaşmaktan çekinmedi.

Acun Ilıcalı’nın Cevabı Gecikmedi

Yarışmacı Hikmet oyunda yarışmacının önüne geçip geçemeyeceğini Acun Ilıcalı’ya sordu. Acun Ilıcalı bu soruya birden öfkelenerek Hikmet’e, yarışmacının önüne geçemeyeceğini ve çelme takamayacağını söyledi. Acun Ilıcalı; “Bağıracaksın, önüne geçemezsin. Sen on yıldır Survivor izliyorsun, önüne geçen gördün mü hiç?” ifadeleriyletepkisini göstermiş oldu.

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler