Ana SayfaÜnlülerMerve Sanay'la Gizli Mesajları Görüntülenen Hakan Çalhanoğlu'dan Şaşırtan Hamle

İlgili Postlar

Merve Sanay’la Gizli Mesajları Görüntülenen Hakan Çalhanoğlu’dan Şaşırtan Hamle

Internet fenomeni Merve Sanay’la gizli mesajları ortaya dökülen Ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu’dan şaşırtan bir hamle geldi. Evlilikleri için boşanacakları öne sürülen  Hakan Çalhanoğlu’nun bu davranışı Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yarattı. Detaylar Haberimzde..

Hesabı Çalınan Merve Sanay’ın Hangi Fulbolcu İle Gizli Mesajları Ortaya Çıktı

Merve Sanay’la Gizli Mesajları Görüntülenen Hakan Çalhanoğlu’dan Şaşırtan Hamle

Geçtiğimiz yıl boşanmaya karar veren fulbolcu  Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Çalhanoğlu, son anda barışmışlar ve ünlü fulbolcu eşi ve ailesinden özür dilemişti. Geçtiğimiz hafta sosyal medya fenomeni Merve Sanay ile gizli mesajlaşmaları ortaya dökülen Hakan Çalhanoğlu’ndan şok eden bir hamle geldi. Ünlü fulbolcu eşi Sinem Çalhanoğlu’nun doğumgününü çok özel bir paylaşımla kutladı.

Gizli Mesajlardan Sonra Birbirlerini Takipden Çıkardılar

Milano’da forma giyen Hakan Çalhanoğlu gençlik aşkı Sinem Çalhanoğlu ile 2017 yılının Mayıs ayında Almanya’da evlenmişti. Ünlü futbolcu geçtiğimiz yıl yaz aylarında birdenbire 3 aylık hamile eşi Sinem Çalhanoğlu’dan ayrılmaya karar vermişti. Ünlü fulbolcu Hakan Çalhanoğlu, boşanma sırasında Instagram hesabından sergilediği cesur paylaşımlarla ünlenen Merve Sanay ile tanıştı ve konuşmaya başlamıştı. Eşi Sinem Çalhanoğlu ile evliliklerine bir şans daha vermek isteyen Hakan Çalhanoğlu’nun bu seferde Merve Sanay ile gizli mesajları ortaya çıktı.

Merve Sanay Kimdir?

merve sanay ile ilgili görsel sonucu

 

Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Gündoğdu gizli mesajlaşmaların bir internet korsanı tarafından ortaya dökünmesinden sonra sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkardı. Magazin kulislerinde bu defa boşanacakları öne sürülen ünlü çiftten şok eden bir hamle geldi. Hakan Çalhanoğlu, kendi Instagram hesabından eşi Sinem Gündoğdu’nun doğum gününü özel bir not ekleyerek romantik bir paylaşımla ile kutladı.

Hakan Çalhanoğlu: “Seni Çok Seviyorum İyi ki Doğdun”

Eşi Sinem Gündoğdu ile fotoğraflarını paylaşan Hakan Çalhanoğlu, “Tanıştığım en güçlü ve ilham veren kadınsın. Bizim küçük prensesimize dünyanın en harika annesi olman için sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum iyi ki doğdun” ifadeleriyle mesajını yazdı.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler