Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Netflix Dizisinin Detayları Belli Oldu

İlgili Postlar

Beren Saat’in Netflix Dizisinin Detayları Belli Oldu

Fatmagül’ün Suçu Ne televizyon dizisiyle ününe ün katan ünlü oyuncu Beren Saat ekranlara gerimi dönüyor? Güzel oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran haber nihayet geldi. Projeyle ilgili tüm bilinenleri Haberimizden okuyabilirsiniz..İşte detaylar..

Beren Saat Hazal Kaya’nın Düğününe Neden Katılmadı?

Beren Saat Ekranlara Yeşil Işık Yaktı

Dünyaca ünlü dizi ve sinema özel kanalı Netflix ile el sıkışan Güzel oyuncu Beren Saat geri sayıma başladı. Netflix için özel bir projede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Beren Saat bu dizide,Şanlı Urfa  Göbeklitepe’de hayatını yaşayan Atiye isimli özel güçleri olan bir kadına hayat verecek.

beren saat ile ilgili görsel sonucu

Özel kanal Netflix için, ilk Türk yapımı dizisi olan ünlü oyuncumuz Çağatay Ulusoyun başrollerde oynadığı Hakan: Muhafız’dan sonra Beren Saat’de ikinci Türk yapımı dizi olarak karşımıza çıkacak.

Beren Saat kimdir?

İkinci Türk Yapımı Netflix Dizisinin Konusu Belli Oldu

Uzunca bir süredir Televizyondan uzak duran yetenekli oyuncu Beren Saat’in, daha öncesinde özel kanal Netflix ile hayranlarının karşısına çıkacağı öğrenilmişti. Beren Saat dizinin detaylar hakkında konuşmazken projenin ayrıntılarıda gün yüzüne çıktı.

Bu özel projenin konusu sır gibi saklanırken, ünlü yazar Şengül Boybaş’ın ilk romanı ‘Dünyanın Uyanışı’ndan esinlendiği öğrenilen bilgiler arasında geliyor. Urfa Göbeklitepe’de Mart ayında çekimleri başlayacak olan dizinin Senaryosu hazırlanmaya devam ediyor.

Şengül Boybaş’ın On Parmağında On Marifet

Yazarlığın yanı sıra Yaşam koçu ve astrolog da olan Şengül Boybaş, Adriana Lima’dan Belçim Bilgin gibi dünyaca ünlü starlara danışmanlıkta yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler