Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 2. Fragman İzle! Züleyha İle Demir Ayrılacaklar...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 2. Fragman İzle! Züleyha İle Demir Ayrılacaklar Mı?

Atv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi reytinglerde ilk sırayı kimselere bırakmıyor. Sevilen dizinin merakla beklenen 22. yeni bölümü 1 mart perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm 2. fragman İzle! Züleyha İle Demir ayrılacaklar mı?

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha İle Demir Ayrılacaklar Mı?

Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan ilk fragmanında, Hünkar hanım attan düşmüştü ve yerde baygın yatıyordu. Tüm Çukurova, Züleyha ve Yılmaz’ın önceden sevgili olduklarını konuşuyor ve bunu Demir kulakları ile duyuyor. Bu duruma çok öfkelenen Demir, karısı ile tartışıyor. Züleyha, gerçekleri itiraf ediyor ve kalbinin gerçek sahibinin Yılmaz olduğunu ve bu gerçeği hiç bir şeyin değiştiremeyeceğini söylüyor. Demir onu kovuyor ve Züleyha Demir’e,  Adnan’ın babası olmadığını söylüyor.

Dizinin 22. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Yılmaz’a bir gün kavuşacağı günün hayali ile yaşadığını söylüyor. Demir, ikisinin hatta üçünün de mezarını kazacağını ve bir mezarda kendisi için kazacağını söylüyor. Bu arada Fekeli, Hünkar hanımın yanında onun elini tutuyor.

İşte 22. bölüm 2. fragman..

Bir Zamanlar Çukurova 21. bölüm özeti!

Dizinin son bölümünde, Demir annesine, Sait’i öldürülmesinde parmağı olduğuna inandığı için evi terk eder ve Züleyha ile bir otele yerleşirler. Çiftliğe gitmemeyi kafasına koymuş hatta villa yaptırmak için planlar bile yapar. Çiftlikten ayrı yaşamak ne kadar inanmazsa da Züleyha’nın da hoşuna gider.

Haminne kayıp oluyor!

Haminne aniden kayıp oluyor. Haminne nasıl olduysa aklına kızı ile Fekeli’nin yıllar önce buluştuğu yere gider ve Fekeli’ye, Hünkar’ın aslında Ali Rahmet’i sevdiğini ve babasının onu Yamanların Adnan’a vermek istediğini, hatta onu odaya kitlediğini anlatır. Fekeli, duyduklarından çok mutlu olur ve haminneyi Çiftliğe teslim eder. Fekeli ve Hünkar eskiden buluştukları yerde sık sık görüşmeye başlarlar.

Çukurova’da çıkan dedikodulardan sonra Yılmaz, Müjgan’a evlenme teklif etmek için bir yemek düzenler. Müjgan evden çıkacakken kapı çalınır ve gördüğü kişi kim ise çok şaşırır. Yılmaz da merak eder ve onu arar. Bu arada Hünkar hanım attan düşmüş ve yerde baygın yatıyordur.

 Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Züleyha Demir’e Her Şeyi İtiraf 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler