Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Züleyha Demir'e Her Şeyi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Züleyha Demir’e Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Atv’de ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova reytingleri alt üst etmeyi başardı. 21 şubat reyting sonuçlarına göre yine en çok Bir Zamanlar Çukurova izlendi. Sevilen dizinin yeni bölümü ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm 1. fragman yayınlandı. Yeni bölümde, Züleyha, Demir’e her şeyi itiraf ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Züleyha Demir’e Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümü 28 şubat perşembe günü izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin, gelen bilgilere yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Bütün sırlar ortaya çıkıyor.

Sevilen dizinin yeni fragmanında,Dizinin final sahnesinde, Hünkar hanım attan düşmüş ve herkes her yerde onu arıyordu. Hünkar hanım baygın bir şekilde bulunuyor. Bütün Çukurova, Züleyha ve Yılmaz’ın eskiden sevgili olduklarını konuşuyor ve bunu Demir’in duyacağı şekilde söylüyorlar. Demir, Züleyha ile tartışıyor. Züleyha gözyaşları içinde, kalbinin sahibinin Yılmaz olduğunu ve bunu değiştiremeyeceğini söylüyor. Demir, Züleyha’yı kovuyor ‘defol git Yılmaz’a’ diyor. Züleyha şirkete gidip, Demir’e, Adnan’ın onun oğlu olmadığını söylüyor.

İşte 22. bölüm ilk fragman..

https://twitter.com/i/status/1099305375562637313

Bir Zamanlar Çukurova 21. bölümde neler yaşandı!

Demir, annesine Sait’i öldürdüğüne inandığı için sinirleniyor ve Züleyha’yı da alıp evi terk ediyor. Ona bir villa yaptırıp artık orada yaşayacaklarını söylüyor. Haminne kayıp oluyor ve soluğu Fekeli’nin yanında alıyor. Fekeli’ye yıllar önce, Hünkar’ın Ali Rahmet’i sevdiğini eve babasının zorla Adnan’la evlendirdiğini anlatıyor. Fekeli, onu çiftliğe götürüp teslim ediyor. Yıllar sonra Hünkar’ın da kendisini sevdiğini öğrenmek onu mutlu ediyor. Hünkar ve Fekeli sık sık görüşüp dertleşiyorlar.

Yılmaz, Müjgan’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyor!

Yılmaz, Züleyha’yı aklından çıkaramıyor ama onun kendisini unuttuğunu zannederek artık Müjgan’la evlenmeye karar veriyor ve bir yüzük alıyor. Müjgan , Yılmaz’la buluşmak için hazırlanıyor ve tam evden çıkarken kapının zili çalıyor.  Müjgan kapıyı açıyor ama karşısındaki kişi kim ise çok şaşırıyor. Yılmaz, onun gelmemesi üzerine telefon ediyor ama cevap yoktur.

Bu arada, Hünkar hanım atına binerek dışarı çıkmıştır ve attan düşmüştür.

 21 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler