Ana SayfaÜnlülerBerkay: Allah Herkese Sabır Versin!

İlgili Postlar

Berkay: Allah Herkese Sabır Versin!

Berkay: Allah herkese sabır versin! Ünlü şarkıcı Berkay, Ece Erken ile yakınlaştığı iddialarının ardından önceki akşam ilk defa sahne aldı. Kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranını karşısında görünce duygulanan ünlü şarkıcı, “Herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız, o bana yetiyor.” sözleriyle hislerini anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Özlem Ada Şahin’den Eşi Berkay ile İlgili Açıklama Geldi!

Berkay: Allah herkese sabır versin!

Berkay: Allah herkese sabır versin! Ece Erken ile şarkıcı Berkay’ın davetli oldukları Murat Karabova’nın doğum günü partisinde yakınlaştığı iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Haklarında çıkan yakınlaştıkları haberlerinin hemen arkasından  jet hızıyla iddiaları yalanlayan Ece Erken ve Berkay, bu haberleri çıkartanlara ateş püskürmüştü.

Önceki akşam Kartal’da bir eğlence merkezinde sahne alan ünlü şarkıcı Berkay, kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranını görünce duygularını saklayamadı.

“Gel Gel” şarkısı ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, alkış tufanına tutuldu.

Yüzlerce hayranıyla birlikte sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren ünlü şarkıcı, eski ve yeni albümünden şarkılarını seslendirdi.

Berkay, önceki akşam Kartal'da bir eğlence mekanında sahne aldı.
Berkay, önceki akşam Kartal’da bir eğlence mekanında sahne aldı.

Berkay Şahin kimdir?

Konser sırasında zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden Berkay, Ece Erken ile yakınlaştığı haberleri ile ilgili de yorum yaptı.

“Bu hayatta yapmak istediğim tek şey, şarkı söylemek ve mutlu olmak” diyerek hislerini tarif eden ünlü şarkıcı, “Bu hayatta yapmak istediğim tek şey, şarkı söylemek ve mutlu olmak. Allah herkese sabır versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın. İçimden başka şeyler söylemek istiyorum ama beceremiyorum. Ben söyle bir şey söyleyeceğim; herkes bir şekilde konuşuyor ama sizler bugün buradasınız o bana yetiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor. Hep doluyuz.” dedi.

Geçtiğimiz yıldan beri hakkında çıkan çeşitli iddialara rağmen programlarında büyük bir kalabalığa hitap eden Berkay, “Hep Doluyuz, hep doluyuz” diyerek yalan haberlerle bir yere varamayacaklarını ifade etti.

Eski ve yeni albümündeki kendi şarkılarının haricinde Yıldız Tilbe, Müslüm Gürses gibi usta sanatçıların şarkılarına da yer veren ünlü şarkıcı Berkay, Yıldız Tilbe hakkında övgüler yağdırdı.

Yıldız Tilbe’nin kendi hayatında çok önemli bir yeri olduğunu v onu çok sevdiğini ifade eden Berkay, “Şimdi söyleyeceğim şarkı ile Yıldız Tilbe’yi selamlamak istiyorum. Ömrünün uzaması için her gün kendisine dua ediyorum. Benim için çok kıymetli, çok seviyorum. Şu an yazdığı en iyi şarkıyı söyleyeceğim. Daha iyisi yazılana kadar da bunu söylemeye devam ediceğim.” sözleri ile ünlü sanatçıya olan sevgisini anlattı. Berkay, bu sözlerin ardından Yıldız Tilbe’ye ait Dayan Yüreğim şarkısını seslendirirken, yüzlerce seveni eşlik etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler