Ana SayfaÜnlülerÖzlem Ada Şahin'den Eşi Berkay ile İlgili Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Özlem Ada Şahin’den Eşi Berkay ile İlgili Açıklama Geldi!

Özlem Ada Şahin’den eşi Berkay ile ilgili açıklama geldi! 2. Çocuğuna hamile olan manken Özlem Ada Şahin, eşi Berkay’ın Ece Erken ile yakınlaştığı iddialarına cevap verdi. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bu iddiaları “O kadar komiksiniz ki” diyerek yalanlayan Özlem Ada Şahin, Berkay’ın o gece Berkay’ın erkenden eve geldiğini ifade etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Özlem Ada Şahin’den İkinci Bebek Açıklaması!

Özlem Ada Şahin’den eşi Berkay ile ilgili açıklama geldi!

Özlem Ada Şahin’den eşi Berkay ile ilgili açıklama geldi! Ünlü sunucu Ece Erken ile şarkıcı Berkay’ın Murat Karabova’nın doğum günü partisinde yakınlaştığı iddialarına, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’den açıklama geldi.

Eşinin ünlü sunucuyla yakınlaştığı iddia edilen gece erkenden eve geldiğini ifade eden manken Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile şunları söyledi:

Ece Erken ile şarkıcı Berkay'ın yakınlaştığı iddia edilmişti.
Ece Erken ile şarkıcı Berkay’ın yakınlaştığı iddia edilmişti.

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Allah’a havale ettim sizi

“O kadar komiksiniz ki oturduğum yerden gülüyorum. Merak etmeyin hamileliğimi etkileyecek, yanından geçebilecek bir durum değil! Yalan haber, inanmayın böyle şeylere…

5 senedir birlikteyiz, tek bir kere bile bu tarz haberimiz çıkmadı. Şimdi niye çıkıyor? Oturup düşünün. Berkay’ın bana olan sevgisini, aşkını dünya alem biliyor. Arkadaşı Murat Karabova’nın doğum gününe katıldı. 30 kişinin olduğu mekanda herkesle oturup konuştu, erkenden de eve döndü. Bu bir bayan olduğu için bu tarz çirkin yakıştırmalar yapmaya hazır bekleyen kişiler Allah’a havale ettim sizi.”

Berkay Şahin kimdir?

Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı

Özlem Ada Şahin’in eşi Berkay ise hakkında çıkan söylentileri şu açıklama ile yalanlamıştı:

“Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı. Bir salmıyorsunuz beni, rahatça yaşayayım. Benim 20 yıllık arkadaşım. Bir görüntü varsa çıkarın o zaman; en fazla kulak kulağa konuşmuşuzdur. Benim 20 yıllık arkadaşım ve konuşmam gereken konular vardı. Dün gece onu gördüm konuştum. İyi de oldu. Ya biz iyiyiz, bizi salın. Biz işimizi gücümüzü yapalım. Bu arada bir şey söyleyeceğim. Haberi yapan yerlerin ne amaçla yaptığını, ne için yaptığını çok iyi biliyorum. Kimlerle arası iyi kimlerle kötü hepsini biliyorum. Haklının acelesi yoktur arkadaşlar. Haklı bekler. Haksızın acelesi vardır. Vakti zamanı geldiğinde her şey gün ışığına çıkar Allah’ın izniyle. Bizi bir salın ama bizi bir bırakın. Biz iyiyiz huzurluyuz, mutluyuz.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler