Ana SayfaKimdirÖzlem Ada Şahin Kimdir?

İlgili Postlar

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Özlem Ada Şahin, son dönemlerde hakkındaki gelişmelerle ile  magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Peki, televizyon ekranlarına Muhteşem Yüzyıl adlı dizi projesinde ilk defa kamera karşısına geçen ve ünlü şarkıcı Berkay‘ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan olayda adı geçen Özlem Ada Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, eşi Berkay ve futbolcu Arda Turan’a ilişkin peş peşe yapmış olduğu açıklamalarının arkasından merak edilen ve yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan Özlem Ada Şahin’in biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Özlem Ada Şahin Nereli? Özlem Ada Şahin Kaç Yaşında? Özlem Ada Şahin Hangi Burç?

Ünlü şarkıcı Berkay’ın eşi olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 yılında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. 27 yaşında olan Özlem Ada Şahin akrep burcudur.

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Arda Turan ve Berkay arasında meydana gelen olayda adı geçen Özlem Ada Şahin’in baba tarafı Yugoslavya, anne tarafı ise Boşnak kökenlidir. Lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi’nin İletişim Fakültesi’nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. İleri düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip Özlem Ada Şahin, diğer taraftan İspanyolca dil bilgisi eğitimi de almaktadır. Henüz küçük yaşlarında iken bale alanında eğitim alarak model olmaya kararı almış Özlem Ada Şahin, pek çok markanın düzenlediği defilelerde podyuma çıkarak boy göstermiştir. Tüm bunların yanı sıra 2011 yılı itibariyle ilk kez kamera karşısına geçerek kadrosunda Meryem Uzerli, Halit Ergenç ve Nebahat Çehre‘ ünlü oyuncuların yer aldığı Muhteşem Yüzyıl isimli dizi projesinde izleyicisiyle buluşmuştur. Öte yandan Özlem Ada Şahin, 2016 yılında ise ünlü sanatçı Berkay’la sonsuz birlikteliğe imza atmıştır. Berkay’la Özlem Ada Şahin’in Arya isminde bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler