Ana SayfaKimdirSerap Paköz Kimdir?

İlgili Postlar

Serap Paköz Kimdir?

Gerçeğin Peşinde programının sunucusu Serap Paköz’in kariyeri takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sunduğu programlarla televizyonculuğun başarılı ve önemli isimlerinden biri haline gelen Paköz’ün kariyerinde birçok program ve TV kanalı bulunmaktadır. Peki, Serap Paköz Kimdir? Serap Paköz Kaç Yaşında? Serap Paköz Nereli?  Serap Paköz biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde..



Bugün Doğan Ünlüler

Serap Paköz Nerelidir? Serap Paköz Kaç Yaşında? Serap Paköz Hangi Burç?

Serap Paköz, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. 53 yaşında olan sunucu ikizler burcudur.

Serap Paköz Kimdir?

Serap Paköz Karadeniz kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Adana, Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Daha öğrenciyken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spiker olarak kariyerine başlamıştır. 1982 senesinde TRT Trabzon ve van radyolarında görev almıştır. 1986 senesinde Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev almıştır.

1995 senesinde Sümer Ezgü ile beraber TRT televizyonuna hazırladıkları Ankara Rüzgarı adlı program Magazin Gazetecileri Derneğinin Tüm Kanalların En İyi Müzik Eğlence Programı ödülüne layık görüldü.

1997 senesinde Kanal D televizyonuna geçti. 2,5 sene sonra Kanal 6’ya sonra da ATV’de çalışmaya başlamıştır. Daha sonra TGRT’ye geçmiştir. Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz adlı kadın programlarını hazırlayıp sunuculuğunu yapmıştır.

2005 senesinde Show TV’de “Biz bize” programı’nı hazırlayıp sunuculuğunu üstlenmiştir. 2009 senesinde Star TV’de “Suç ve Ceza” programı’nı hazırlayıp sunuculuğunu üstlenmiştir. 2012 senesinde ATV’de “Yeniden Başlayalım” programını hazırlayıp sunuculuğunu üstlenmiştir. 2013’te FOX’ta “Yeni Bir Umut” programı’nı hazırlayıp sunuculuğunu yapmıştır.

Serap Paköz, televizyonlarda yaptığı kadın programlarıyla adından sıkça söz ettirdi.

2007 senesinde, Show TV’de yayınlanan sunuculuklarını Zeynep Tokuş ve Behzat Uygur‘un üstlendikleri“Şarkı Söylemek Lazım” isimli yarışma programında Hakan Aysev koçluğunda yer aldı.

Serap Paköz, 1987 senesinde şarkıcı Sümer Ezgü ile dünya evine girmiştir. 1999 senesinde boşandıla ve Ceren  (d.1988) isminde bir kız çocukları vardır.

Serap Paköz, boşandıktan sonra da bir süre Ezgü soyadını kullanmaya devam etmiştir. Bir müddet sonra 2004 senesinde Sümer Ezgü itiraz edince kızlık soyadı olan “Paköz” soyadını kullanmaya başlamıştır.

Serap Paköz, 9 Kasım 2001 senesinde Vatan Gazetesi Yazı işleri Müdürü Atilla Güner ile dünya evine girmiştir. 8 Ocak 2007 senesinde boşanmışlardır.

Eşinden ayrıldıktan sonra bir süre sakin bir hayat sürmek için Bodrum’ da bir köye yerleşmiştir. Kendisi gibi bir televizyoncu olan Cem Hamuloğlu’yla beraber bir müddet köyde yaşamıştır.
 Serap Paköz, 29 Mayıs 2017 tarihinden itibaren TV8 ekranlarında izlediğimiz Gerçeğin Peşinde isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler