Ana SayfaDizilerYasak Elma 34. Bölüm 2. Fragman İzle! Yıldız İle Kemal Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 34. Bölüm 2. Fragman İzle! Yıldız İle Kemal Fena Yakalanıyor!

Fox tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma’nın yeni bölümünden yeni detaylar gelmeye başladı. Dizinin 34. yeni bölümü 25 şubat pazartesi akşamı yayınlanacak. Ender’in entrikaları ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Yasak Elma 34. bölüm 2. fragman izle! Yıldız İle Kemal fena yakalanıyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yıldız İle Kemal Fena Yakalanıyor!

Yasak Elma dizisinin son bölümüne, Ender ve Alihan, Halit’i bitirmek için formalite evlilik yapmışlardı. Alihan ile Halit’in barışmaları Ender’i huzursuz etti ve boşanmayı kabul etmedi. Böyle olunca, birbirini çok seven Zeynep ve Alihan’a yine ayrılık düştü.

Yasak Elma 34. bölüm 2. fragmanda; Ender, Yıldız ve Kemal’in birbirlerine yakınlaşması için elinden geleni yapıyor. Zehra, Kemal ile bir süreliğine Halit’in evinde yaşamaya başlıyor. Bu durum Yıldız’ın hoşuna gitmese de Halit kabul eder. Halit’in, Yıldız’a karşı kaba davranışlarını gören Kemal, Yıldız’a ‘ benim yerime seçtiğin adama bak! Seçtiğin hayata bak!’ diyor. Fragmanda, Yıldız ile Kemal’in yakınlaştığı anlarda kapı açılıyor. Onları baş başa gören kim?

İşte yeni fragman..

Yasak Elma 33. Bölüm Özeti!

Yıldız, Ender’den intikam almak için Caner ile arasını bozuyor. Halit, Alihan ile barışmasını açıklamak için evde bir yemek düzenliyor ve bu yemeğe Zeynep’in de gelmesini istiyor. Yemekte Halit, Alihan ile aralarındaki anlaşmazlığın bittiğini açıklıyor. Tüm aile bu duruma çok mutlu oluyor. Özellikle Lila dayısının Ender’den de boşanabileceğini söylüyor.

Bu duruma herkes mutlu olurken, Erim biraz üzülüyor. Alihan onunla konuşup durumu anlatmaya çalışıyor. Hakan, İrem’le barışıyor ama tekrar ayrılmak zorunda kalıyorlar. İrem çok iyi bir iş teklifi almıştır ve Bursa’ya dönmek zorundadır.

Zeynep’e İki Süpriz Birden!

Dündar, Zeynep’e karşı hislerini açıklar ve Zeynep arkadaş olduklarını söyleyerek ret eder. Zeynep’i evde Alihan bekliyordur ve Ender’den ayrılacağı müjdesini verir. Bu hataları yapmasının sebebini anlatır.

Ertesi gün boşanma evraklarını imzalaması için Ender’i bekleyen Alihan, Ender’in boşanmaktan vazgeçmesi ile yıkılır. Kendini içkiye verir. Hakan sarhoş halde eve getirir ve Ender onun sarhoşluğunu fırsat bilip yanına yatar. Alihan, sabah onu yanında görünce şok olur.

Yasak Elma 34. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı! Ender Alihan’ı Kıskacı Altına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler