Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'a 9 Bin Günlük Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Okan Kurt’a 9 Bin Günlük Hapis Cezası!

Okan Kurt’a 9 bin günlük hapis cezası! Geçtiğimiz yıl evine icra gelmesi sonucu Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt, 9 bin günlük hapis şokuyla sarsıldı. Babası ve kardeşi ile birlikte karşılıksız çek davasından yargılanan ünlü isme 5 milyon ceza verildi. Bu paranın ödenmemesi halinde ise Okan Kurt, birlikte yargılandığı babası ve kardeşiyle birlikte 9’ar bin gün hapis yatmak zorunda kalacak. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın’ın Eski Eşi Okan Kurt Botoks Mu Yaptırdı?

Okan Kurt’a 9 bin günlük hapis cezası!

Okan Kurt’a 9 bin günlük hapis cezası! Geçtiğimiz yıl ortağı olduğu şirketi yüzünden evine haciz gelen Okan Kurt, Demet Akalın tarafından jet hızıyla mahkemeye verilmiş ve boşanmak zorunda kalmıştı.

Boşandıktan sonra tekrar bir araya gelerek barışan çiftten Okan Kurt, aldığı ceza ile şoke oldu.

Babası ve kardeşi ile birlikte MARTAŞ Nakliyat’ın hissedarı olan Okan Kurt, Konkordato talebinde bulunmuş ve Martaş Nakliyat Turizm İnşaat Tarım Ürünleri şirketinin 6 çekini bir akaryakıt dağıtım şirketine vermişti.

Çeklerin karşılıksız çıkması üzerine haklarından dava açılan Okan Kurt, baba Abdi Kurt ve Ozan Kurt önceki gün görülen davada ceza aldı.

Karşılıksız çıkan çekler nedeni ile İstanbul Anadolu 9. İcra Ceza Mahkemesi’nde davada dilekçesinde, üç sanığın cezalandırılmaları istenmişti.

Kurt ailesinin avukatı Mehmet Durmaz, Martaş Nakliyat’ın konkordato sürecinde olduğunu ifade ederek bu davanın sonucunun beklenmesini istemişti fakat, tarafların savunma ve delillerini aldıktan sonra önceki gün ikincisi yapılan duruşmada hakim kararını verdi.

Abdi Kurt, Ozan Kurt ve Okan Kurt’a 5 milyon 267 bin TL adli para cezası verildiği mahkemede, paranın ödenmemesi halinde adli para cezası hapis cezasına dönecek.

Okan Kurt'un avukatı yaptığı açıklamada, Kurt'un hapis yatma gibi bir durumunun olmadığını ifade etti.
Okan Kurt’un avukatı yaptığı açıklamada, Kurt’un hapis yatma gibi bir durumunun olmadığını ifade etti.

Okan Kurt kimdir?

Herhangi bir şekilde hapis yatma gibi bir durum sözkonusu değildir

Okan Kurt’un avukatı Avni Sönmez, müvekkili hakkında verilen cezanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Müvekkilimiz Okan Kurt hakkında 23.02.2019 tarihinde yer alan 5 milyon lirayı ödemezse hapis yatacak haberi gerçeği yansıtmamakta olup İstanbul Anadolu 9.İcra Ceza Mahkemesi 2018/543 Esasında kayıtlı dosyadan çıkan kararla ilgili istinaf yoluna gidilmiştir.Herhangi bir şekilde hapis yatma gibi bir durum sözkonusu değildir.Okan Kurt’un ortağı bulunduğu şirket ile ilgili konkordato süreci devam etmekte olup müvekkilimizin imzası bulunan herhangi bir karşılıksız çek bulunmamaktadır.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler