Ana SayfaÜnlülerBiriyle Aynı Evde Yaşayacaksam Evlenirim!

İlgili Postlar

Biriyle Aynı Evde Yaşayacaksam Evlenirim!

Biriyle aynı evde yaşayacaksam evlenirim! Başarılı ve güzel oyuncu Selin Şekerci, önceki gün annesiyle birlikte gittiği bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştiren güzel oyuncu, sevgilisi Caner Cindoruk ile ayrılık iddialarına cevap verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Selin Şekerci: Ben Evlenmeyi İstiyorum!

Biriyle aynı evde yaşayacaksam evlenirim!

Biriyle aynı evde yaşayacaksam evlenirim! En son yer aldığı Kızım dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Selin Şekerci, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Caner Cindoruk ile olan ilişkisiyle de sık sık gündem oluyor.

Daha önce ayrılan ve ilişkilerine bir şans daha verdiklerini açıklayıp barışan Selin Şekerci – Caner Cindoruk ilişkisi hakkında sık sık çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

Önceki gün annesiyle birlikte gittiği bir alışveriş merkezinde görüntülen güzel oyuncu, kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü bir sohbet gerçekleştirdi.

Selin Şekerci, annesiyle birlikte geldiği alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.
Selin Şekerci, annesiyle birlikte geldiği alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Selin Şekerci kimdir?

Her sene evi değişiyorum

Mutfak eşyaları satan bir mağazaya giren ve burada yaklaşık yarım saat ürünleri incelediği dikkat çeken Selin Şekerci, alışveriş sonrasında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yeni bir eve taşındığı için annesiyle birlikte alışverişe geldiğini ifade eden Şekerci, “Başka bir eve taşınıyorum. Sürekli aynı evde duramıyorum. Her sene evi değişiyorum. Onun için kendime bir şeyler baktım.” dedi.

Hakkında kendisi gibi oyuncu sevgilisi Caner Cindoruk ile ayrıldıklarına dair iddialar çıkan güzel oyuncu, muhabirlerin yönelttiği “Yeni eve taşınmanızın ayrılık haberleriyle alakası var mı?” sorusunu şöyle cevapladı:

“Onunla alakalı değil. Güzel bir ilişkimiz var. Her şey yanlış anlaşılıyor. Fotoğrafları atılan yorumlardan dolayı kaldırdık. Şu an gündemim sadece evi taşımak. Tek başıma eve çıkıyorum. Ayrılık konusu hakkında konuşmak istemiyorum.”

Yalnız yaşadığını söyleyen ünlü oyuncu, yöneltilen “Evlenmeden biriyle ayrı evde yaşar mısınız?” sorusuna verdiği “30 yaşına geldim. Bu saatten sonra biriyle aynı evde yaşayacaksam herhalde evlenirim.” cevabı dikkat çekti.

Caner ile evlenmeyi çok isterim

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, daha önce kendisine yöneltilen “Caner Cindoruk ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna verdiği şu yanıtla dikkat çekmişti:

“Ben çok isterim” cevabıyla dikkat çeken Selin Şekerci, “İnşallah, kısmetse olur. Ben çok isterim ama şimdilik öyle bir düşüncemiz yok. Biz gayet mutluyuz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler