Ana SayfaÜnlülerSelin Şekerci: Ben Evlenmeyi İstiyorum!

İlgili Postlar

Selin Şekerci: Ben Evlenmeyi İstiyorum!

Selin Şekerci: Ben evlenmeyi istiyorum! Kendisi gibi oyuncu Caner Cindoruk ile ilişkisini bir dargın bir barışık sürdüren Selin Şekerci, evlenmek istediğini söyledi. Oyuncu arkadaşı Sahra Şaş ile birlikte Bebek’te yemek yiyen Selin Şekerci, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Selin Şekerci Kızım Dizinden Ayrıldı mı?

Selin Şekerci: Ben evlenmeyi istiyorum!

Selin Şekerci: Ben evlenmeyi istiyorum! Başarılı ve güzel oyuncu Selin Şekerci, yakın arkadaşı Sahra Şaş ile birlikte geldiği Bebek’te görüntülendi.

Sahra Şaş ile birlikte Şeyma Subaşı’nın kafesinde keyifli vakit geçirdiği gözlenen Selin Şekerci, mean çıkışında kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Önceki gün oyuncu sevgilisi Caner Cindoruk ile olan ilişkisinin Cindoruk’un kıskançlıkları yüzünden bittiği iddia edilen Selin Şekerci, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Selin Şekerci, evlilik sorularına verdiği yanıtla kafaları karıştırdı.
Selin Şekerci, evlilik sorularına verdiği yanıtla kafaları karıştırdı.

Selin Şekerci kimdir?

Sürekli bizi ayırıyorlar, barıştırıyorlar

Ayrılık haberleri ile ilgili olarak, “Öyle bir şey yok” diyen güzel oyuncu;Sürekli bizi ayırıyorlar, barıştırıyorlar. Öyle bir şey yok. Ben hiç sesimi çıkartmıyorum haberler karşısında. Bizi bir ayırıyorlar, bir barıştırıyorlar ama bizim ilişkimiz devam ediyor. Çok mutluyuz” dedi.

Caner Cindoruk Kimdir?

Ben evlenmeyi çok isterim

Magazin muhabirlerinin “Caner Cindoruk ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna verdiği “Ben çok isterim” cevabıyla dikkat çeken Selin Şekerci, “İnşallah, kısmetse olur. Ben çok isterim ama şimdilik öyle bir düşüncemiz yok. Biz gayet mutluyuz.” sözleri ile kafaları karıştırdı.

Yakında sürprizlerle karşınızda olacağım

TV8’de yayınlanan Kızım dizisinden geçtiğimiz ay ayrıldığını açıklayan güzel oyuncu, ayrılığın sebebini ise şöyle açıkladı:

“Kızım dizisi çok harika bir proje ve ben bu projenin içerisinde olmaktan çok mutlu oldum. Benim rolüm buraya kadardı, şimdi yeni projelere bakıyorum. Yakında sürprizlerle karşınızda olacağım.”

İkinci şansı da tükettikleri iddia edilmişti

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk hakkında önceki gün çıkan haberlerde, ünlü çiftin ikinci bir şans verdikleri ilişkilerinde dikiş tutturamadıkları için ayrıldıkları iddia edilmişti. Bu ayrılığa ise Caner Cindoruk’un kıskançlığının sebep olduğu yer alan iddialar arasındaydı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler