Ana SayfaÜnlülerHande Subaşı Eski Eşi Yüzünden Terk Edildi!

İlgili Postlar

Hande Subaşı Eski Eşi Yüzünden Terk Edildi!

Hande Subaşı eski eşi yüzünden terk edildi! 2005 Miss Turkey birincisi olan oyuncu – manken Hande Subaşı’nın eski eşi yüzünden sevgilisi tarafından terk edildiği iddia edildi. 2012 yılında nikah masasına oturduğu Can Tursan’dan 4 yıl süren bir evliliğin ardından boşanan Hande Subaşı’nın, eski eşi ile sürdürdüğü iş ilişkisinin bu ayrılığa sebep olduğu iddialar arasında yer aldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hande Subaşı şarkıcı oluyor

Hande Subaşı eski eşi yüzünden terk edildi!

Hande Subaşı eski eşi yüzünden terk edildi! 2005 Miss Turkey birincisi Hande Subaşı’nın bir süredir Volkan Düzgün ile olan birlikteliğinin, eski eşi Can Tursan ile olan iş ilişkisi yüzünden bittiği iddia edildi.

2012 yılında Can Tursan ile rüya gibi bir düğünle nikah masasına oturan oyuncu – manken Hande Subaşı, 4 yıl süren evliliğin ardınan Tursan’dan boşanmıştı.

Can Tursan ile Hande Subaşı’nın boşanmasının ardından, Tursan’ın Subaşı’nı aldattığı için boşandıkları iddia edilmişti.

Çiftin yakın çevresinin iddialarına göre, sosyal medyadaki arkadaşlık sitelerinin birçoğuna üye olan Can Tursan, Hande Subaşı’nın yakın arkadaşları tarafından samimi konuşmalarıyla fark edildi. Dostları aracılığıyla eşinin arkadaşlık sitelerinde birçok insanla samimi sohbetler etmesini affetmeyen Hande Subaşı, evliliğini bitirme kararı aldı.

Aralarındaki aşk bittikten sonra eski eşiyle dost olarak kalmayı Hande Subaşı, eski eşini menajeri yaptı.

Hande Subaşı, sahne programının ardından 3 gün kar tatili yaptı.
Hande Subaşı, sahne programının ardından 3 gün kar tatili yaptı.

Hande Subaşı Kimdir?

Hem iş hem tatil yaptı

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Uludağ’da düzenlenen bir etkinlikte sahne alan Hande Subaşı, programı sonrasında üç günlük kar tatili yaptı.

Mankenlik ve oyunculuktan sonra şarkıcılığa da el atan Hande Subaşı, Volkan Düzgün ile olan ilişkisinin menajerliğini yapan Can Tursan yüzünden bittiği iddiaları ile ilgili magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle ayak üstü bir sohbet gerçekleştiren Subaşı, biten ilişkisi ile ilgili olarak “Maalesef araştırmadan yanlış haber yapıyorlar. İlişkimiz bitti ama Can bey ile güzel bir iş birlikteliğimiz var. Şu an hayatımda kimse yok.” ifadesini kullandı.

Kariyerine şarkıcılığı da ekleyen Hande Subaşı, bununla ilgili olumsuz tepki almadığını söyleyerek “Mankenden oyuncu, oyuncudan şarkıcı olur mu gibi eleştiriler eskidendi. Şimdi her türlü eleştiriye açığım.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler