Ana SayfaÜnlülerŞenol İpek ile Lerzan Mutlu'nun Tehdit Davası Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Şenol İpek ile Lerzan Mutlu’nun Tehdit Davası Sonuçlandı!

Şenol İpek ile Lerzan Mutlu’nun tehdit davası sonuçlandı! Lerzan Mutlu’nun eski manken Şenol İpek hakkında hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle açtığı mahkeme sonuçlandı. Şenol İpek’in bahsi geçen hakaret ve tehdit dolu mesajları eski eşi Bircan Bali’nin yazdığını iddia ettiği mahkemede, İpek para cezasına çarptırıldı. Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu ve eski manken Şenol İpek neden mahkemelik olmuştu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şenol İpek, Tostumu Yedim, Odamda Bekliyorum” Mesajına Yıllar Sonra Cevap Verdi!

Şenol İpek ile Lerzan Mutlu’nun tehdit davası sonuçlandı!

Şenol İpek ile Lerzan Mutlu’nun tehdit davası sonuçlandı! Lerzan Mutlu,  3 sene önce Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yaptığı dönemde programdaki diğer sunucu arkadaşı Bircan Bali’nin o dönem evli olduğu Şenol İpek’in kendisine mesaj yoluyla hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Lerzan Mutlu’nun o dönem Bircan Bali ile evli olan Şenol İpek’in attığı mesajları savcılığa delil olarak sunması üzerine görülen mahkeme sonuçlandı.

Savcılığın Şenol İpek hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açması sonunda mahkeme, eski manken İpek’i tehdit ve hakaret suçlarından toplam 4 bin 500 lira para cezasına çarptırdı.

Şenol İpek, söz konusu mesajların eski eşi Bircan Bali tarafından gönderildiğini iddia etti.
Şenol İpek, söz konusu mesajların eski eşi Bircan Bali tarafından gönderildiğini iddia etti.

Şenol İpek Kimdir?

Eski eşim de benim telefonumu kullanıyordu

Daha önce İstanbul 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan eski manken Şenol İpek, mesajların bir kısmını o dönem evli olduğu Bircan Bali’nin gönderidiğini iddia ederek şunları söylemişti:

“Şikayetçi ile 20 yıllık bir arkadaşlığımız vardır. Ben o tarihlerde evliydim. Eski eşim ile şikayetçi televizyonda bir program yaptılar. Aralarında bir husumet oldu. Bu yüzden şikayetçi ile aramızda bazı yazışmalar oldu. Bu mesajların bir kısmını ben gönderdim. Ancak kendisine hakaret ve tehdit içeren mesajlar göndermedim. Eski eşim de benim telefonumu kullanıyordu. Hatta benim yanımda iken eski eşim Bircan Bali, müştekiye benim cep telefonumdan bazı mesajlar gönderdi. Müştekiyle bir husumetim yoktur. Uzlaşmak isterim. Müşteki o dönem benim evli olduğum zaman evli olduğum eski eşimin beni aldattı yönünde ve aldattığı kişinin ismini de belirterek sosyal medyadan paylaşımlar yapmıştı. Bu yüzden aramızda sorunlar oldu.”

Önceki gün görülen davanın karar duruşmasında tarafların avukatları katıldı. Lerzan Mutlu adına konuşan avukatı Barbaros Bursalıoğlu, “Şikayetimiz sürüyor.” derken, Şenol İpek’in avukatı ise söz konusu mesajların İpek’in eski eşi tarafından yazıldığını iddia etti.

Lerzan Mutlu kimdir ?

Hapis cezası para cezasına çevrildi

Lerzan Mutlu’ya WhatsApp üzerinden, “pislik kadın, namus hainliğinin bedeli ödenecektir, namusuma laf edenin dili kesilir.” gibi mesajlar attığı iddiasıyla yargılanan Şenol İpek; hakaret suçundan 1500 lira, tehdit suçundan ise 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezasını para cezasına çeviren mahkeme toplam 4500 lira para cezasına hükmetti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler