Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'nin Sağlık Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’nin Sağlık Durumu Nasıl?

Gonca Vuslateri’nin sağlık durumu nasıl? Önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile ameliyat olacağını duyuran Gonca Vuslateri’nden ameliyat sonrası ilk paylaşım geldi. Önceki gün yaptığı paylaşımda esprili bir dille operasyon geçireceğini ifade eden ünlü oyuncunun başka bir açıklama yapmaması merak uyandırmıştı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Gonca Vuslateri’nin Kış Tatili!

Gonca Vuslateri’nin sağlık durumu nasıl?

Gonca Vuslateri’nin sağlık durumu nasıl? Önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gün içerisinde operasyon geçireceği haberini veren Gonca Vuslateri, tüm hayranlarını oldukça endişelendirmişti.

Rahatsızlığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyuncu, kötü haberi şöyle vermişti:

“Kafamda deli sorular. Uykudan önce bir iki bir şey yazayım dedim. Herkese yorum yapmaktan vakit bulamadım. Ne güzel, birileri bir şeyler çizmiş, diğeri dalgasını geçmiş, biri yapayalnız, diğeri bir fotoğraf sadece. Kitaplar gelmiş yepsyeni. Ben de bu fotoğrafı seçtim kendime. Masada oturmuş kafama da Ara Abi’nin #AraGüler şapkasını takmışım düşünüyorum. Öyle çok beğenilecek şeyler değil. Yarın minnak bir operasyon var önümde. Sonra güzel işlerimiz için hızla toparlanma var.

Çenemi kestirip, kafama takacağım

Çenemi kestirip, kafama takacağım. Biraz da aklımızdan geçenleri konuşalım diye. Şaka şaka, şuraya bir çiçek koyacak cinsten. Gonca Hanım neden her yere yorum yazar? Neden hep gülümser? Gonca bir gülden fazlası mıdır? Bir daha şarkı söyleyecek midir? Kitap ne zamandı, Leica fotoğrafları ne zaman derken hayat dedi ki: ‘Şşt yavrum sen nereye böyle, bir selam vermeden’

Yarın bir ‘Önce sağlık’ diyecegim. Bana kalsa operasyonu gözüm açık izlerim. İçimi benden iyi kim bilebilir? Yine de anestezi alayım diyorum çünkü ‘Gonca Hanım siz hiç uyumaz mısınız?’ diyenlere cevap olsun! Bir çerçevenin içinde böyle şeylere dalıp gittim işte. Böyle şeyler oldu. Ne demiş usta: ‘Hiç kimse bilmeyecek ki ben nerelere gidiyorum. Çünkü çamurlu bir yolda gidiyorum.’ Nerede bana beyaz güller* Oh bu gece de ilgi odağınız ben olayım ne olacak yani.”

Gonca Vuslateri, hastane odasından yaptığı paylaşımda kısa sürede ayağa kalkacağını ifade etti.
Gonca Vuslateri, hastane odasından yaptığı paylaşımda kısa sürede ayağa kalkacağını ifade etti.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Kasık fıtığı seni hiç özlemeyeceğim!

Geçirdiği operasyon sonrası sağlık durumu ile ilgili yeni bir paylaşım yapan Gonca Vuslateri, ameliyatının başarılı bir şekilde geçtiğini ve kısa sürede ayağa kalkacağını ifade etti.

Hastane odasından bir fotoğrafıyla sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Vuslateri, “Aniden gelişen şiddetli kasık ağrısı sebebiyle günlerce geçirdiğim kabuslu sancılardan beni kurtaran süper kahramanım Prof. Melih Paksoy’a ve ekibine çok teşekkür ederim. Bir iki güne ayakta olurum. Merak eden, arayan soran, ziyaretime gelen herkese teşekkür ederim. Her şeyden önce sağlık. Kendinizi ihmal etmeyin. Kasık fıtığı seni hiç özlemeyeceğim.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler