Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Bengü Hamile mi?

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Bengü Hamile mi?

Ünlü şarkıcı Bengü hamile mi? Geçtiğimiz yaz armatör Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan şarkıcı Bengü’nün hamile olduğu iddia edildi. Evlendikten kısa bir süre sonra haklarında ayrılacaklarına dair haberlen çıkan Bengü’nün, geçtiğimiz hafta çıkarttığı yeni single’ı ile beraber çifte sevinç yaşadığı kulislerde konuşulmaya başlandı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şarkıcı Bengü’ye Şok Suçlama!

Ünlü şarkıcı Bengü hamile mi?

Ünlü şarkıcı Bengü hamile mi? Geçtiğimiz yıl 29 Ağustos’ta ünlü armatör sevgilisi Selim Selimoğlu ile dillere destan bir düğünle dünya evine giren ünlü şarkıcı Bengü’nün, hamile olduğu iddia edildi.

Evlendikten çok kısa bir süre sonra boşanacağına dair çıkan haberleri yalanlayan ünlü şarkıcı Bengü; bebek düşündüklerini ifade edip, “Aramızda asla bir ses yükseltmesi ve kavga hiç bir şekilde geçmedi. Bunun konuşulması bile o kadar üzücü ki… Bizim ailelerimiz var biz yeni evli bir çiftiz, alt yazıda o yazının görünmesi bile bu dünyada olmayan insanların kalbine indiriyor” demişti. 

Ünlü şarkıcının hamile olduğu iddia edildi.
Ünlü şarkıcının hamile olduğu iddia edildi.

Bengü kimdir?

Müjdeyi ben gereken zamanda vermeyi çok istiyorum

Armatör eşi Selim Selimoğlu ile büyük bir aşkla evlendiği tüm röportajlarında ifade eden ünlü şarkıcı hakkında geçtiğimiz ay da bebek beklediği yönünde haberler çıkmış, Bengü ise çıkan haberler için “Öyle bir müjdeyi ben gereken zamanda vermeyi çok istiyorum” diyerek hamilelik iddialarını güçlendirmişti.

Ünlü şarkıcının yaptığı, “Özel ve çok hassas konular…  Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz. Öyle bir müjdeyi ben gereken zamanda vermeyi çok istiyorum. Hayırlısı inşallah… ama şu an için öyle bir şey yok. Olunca ben söyleyeceğim.” açıklamasının ardından, bu aralar çifte sevinç yaşadığı iddia edildi.

Selim Selimoğlu kimdir?

Ebru Gündeş ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerin dokturunda tedavi gördüğü iddia edilmişti

15 Şubat’ta yeni single’ı “Yazık” ile müzikseverleri buluşturma heyecanı yaşayan Bengü’nün, bu nedenle iki sevinç birden yaşadığı iddia edildi.

Daha önce de albüm çalışmaları sırasında anne olmak için vakit kaybetmek istemeyen 39 yaşındaki ünlü popçu Bengü’nün, Ebru Gündeş ve Işın Karaca gibi birçok ünlünün de doktoruyla tedaviye baladığı iddia edilmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler