Ana SayfaDizilerKızım 21. Bölüm 1. Fragman İzle! Öykü Kimseyi Tanımıyor!

İlgili Postlar

Kızım 21. Bölüm 1. Fragman İzle! Öykü Kimseyi Tanımıyor!

Tv8’de yayınlanan Kızım, en çok izlenen diziler arasında yer alamaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde işler biraz karışıyor. Öykü’nün hayatı tam düzene girmişken mutlu bir yuva ve sevdiği iki insanla beraber yaşamaya başlamışken, hastalığının ilerlemesi herkesi üzecek. Dizinin yeni bölümünde, Öykü kimseyi tanımıyor ve Demir çaresiz durumda. Kızım 21. bölüm 1. fragman izle!

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü Kimseyi Tanımıyor!

Kızım dizisinin yayınlanan son bölümünde, Öykü uyurgezer olmuştu ve doktor bunun hastalığı ile alakalı olabileceğini söylemişti. Okulda donup kalması ve kaybolması ve öğretmenin haber vermesiyle Demir, Öykü’yü teyzesinin evinin önünde babasını bile tanımaz halde bulmuştu.

Dizinin 21. bölüm ilk fragmanında, Demir, kızının başında gözyaşı döküyor. Doktor Demir’e, Öykü’nün sizi ve sizden sonraki hayatını hatırlamadığını söylüyor. Demir ve Candan Öykü’nün yanındalar ama o, onları tanımıyor. Öykü, teyzesini soruyor ve oranın kendi evi olmadığını söylüyor. Demir, kızının tedavi masrafları için tekrar hırsızlığa mı dönüyor? Candan Demir’e eğer bir daha hırsızlık yaparsa Öykü’yü götüreceğini söylüyor.

İşte Kızım yeni fragmanı..

Kızım Dizisi 20. Bölüm Özeti!

Cemal, Öykü’nün kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra emin olmak için, Öykü’nün teyzesini buluyor ve o da bir şey bilmediğini çok merak ediyorsa DNA testi yaptırmasını söylüyor.

Öykü, babasına mahkemede Cemal’in ona zarar vermemesi için Asu’yu seçtiğini söylüyor. Sabah kahvaltı yaparken Murat Candan’ı arar ve onunla görüşmek istediğini söyler. Murat, Candan’in iş yerine gelir ve Demir ile neden  evlendiğini nasıl böyle bir hata yaptığını sorarken, Demir içeri girer. Candan’a gerçekten evliymiş gibi davranır. Murat, bu duruma çok sinirlenir ve Demir’den intikam almak için büyük bir hastane masrafı çıkarır. Demir, hastane parasını ödeyebilmek için para bulmaya çalışır.

Öykü, sınıftayken hastalanır şuursuzca okuldan çıkar ve gider. Öğretmeni durumu babasına bildirir. Demir, yakın arkadaşı Mertcan’la konuşur ve onun en son teyzesinden bahsettiğini söyler. Demir, Öykü’yü, teyzesinin eski evinin önünde merdivenlerde otururken bulur. Öykü, babasını bile tanımıyordur.

Kızım 20. Bölüm Yayınlandı! Öykü’nün Hafıza Kaybı Demir’i Çaresiz Bıraktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler