Ana SayfaDizilerSurvivor 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununda Hangi Takım Galip Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununda Hangi Takım Galip Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan 13. bölümü ile Tv8’de ekranlara geldi. Her iki takımda 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu alabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Survivor 4. hafta ilk dokunulmazlık oyununda hangi takım galip oldu. Ayrıntılar haberimizde..

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 4. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununda Hangi Takım Galip Oldu!

Survivor 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu bu akşam yayınlanacak. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2. dokunulmazlık oyununa avantajlı olacak.

Survivor 4. hafta 13. bölümde yaşananlar!

Survivor 2019’da 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazandı. Survivor’da, dokunulmazlık oyunu başlamadan önce, Yunanistan takımına eski atlet ve eski Survivor yarışmacısı Dalaka’nın dahil olduğunu Acun Ilıcalı açıkladı. İşte dokunulmazlık oyunu ve Survivor 13. son bölümde yaşananlar.

4. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye Kazandı!

Acun Ilıcalı, ilk dokunulmazlık oyununun kazananını açıklamadan önce Yunanistan takımına yeni bir oyuncunun Dalaka’nın dahil olduğunu ve Türkiye takımına da yeni bir yarışmacının dahil olacağını açıkladı.

Survivor Hikmet söz alarak, Dalaka’yı tanıdığını iyi bir atlet olduğunu ve daha öncede Survivor’a katıldığı için karşı tarafın güçlendiğini söyledi. Rekabetin olmasının daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

Survivor’da 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyunununda Türkiye takımı galip geldi.

Türkiye: 10 – Yunanistan: 4

Katerina Dalaka; rakipler çok güçlü ama korkmuyoruz!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 13. bölümünde yarışmaya dahil olan Katerina Dalaka, Yunanistan takımına yardımcı olmak için orada olduğunu, kendi takımlarının çok iyi olduğunu, henüz yolun başında olduklarını ve kendilerini daha da geliştireceklerini düşündüğünü ve rakiplerinin çok güçlü olduğunu ama korkmadığını dile getirdi.

Survivor Ödül Oyunu!

Murat Ceylan, ödül oyununu kazanan takımı açıklamadan önce yarışmacılarla sohbet etti ve hava şartlarının bozmaya başladığını söyledi.

Ödül oyununu Türkiye takımı kazandı. Türkiye : 10 Yunanistan: 7

Survivor 2019’da Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler