Ana SayfaDizilerÇukur 54. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yamaç Yücel'i Fena Kıstırıyor!

İlgili Postlar

Çukur 54. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yamaç Yücel’i Fena Kıstırıyor!

Show Tv ekranlarında yayınlanan, izleyicilerin en çok izlediği dizilerinden olan Çukur bu hafta da yine reyting sıralamasında birinciliği kimseye vermedi. Çukur dizisinin merakla beklenen 2. sezon 21 bölüm ‘de deyim yerindeyse fırtınalar kopacak. Çukur 54. bölüm 2. fragmanı izle! Yamaç’tan Yücel’i Fena Kıstırdı!

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Yamaç Yücel’i Fena Kıstırıyor!

Büyük beğeni ile izlenen dizinin yeni bölümünden detaylar gelmeye başladı. ilk fragmanda, Sultan, Mahsun’un aş evine giderek onun karşısına çıkıyor. Sultan’ın Mahsun’un yanında olduğunu öğrenen Salih koşarak aş evine gidiyor. Mahsun Salih’i, Saadet ile tehdit ediyor ve bu arada Saadet karşısında gördüğü Veysel’den çok korkuyor. Salih’in ise gözü dönüyor ve kurşun yağdırıyor.

Çukur’un yayınlanan yeni fragmanında, Yamaç, Yücel’i camdan sarkıtıyor ve ona büyük bir korku yaşatıyor. Cumali ve Damla karşı karşıya geliyorlar. Sena, işlerine yarayacak bir şey öğrendiğini söylüyor. Yamaç, Yücel’den Çeto ve Mahsun arasında bir sır olduğunu öğreniyor ve Mahsun’a bir hediye veriyor. Ayrıntıları fragmandan izleyebilirsiniz.

İşte 54. bölüm 2. fragman..

Çukur 53. Son Bölümde Başka Neler Yaşandı?

İdris baba, Aliço’nun ısrarlarına dayanamıyor ve ona verdiği sözleri hatırlayıp, tıpkı eski günlerdeki gibi takım elbisesini giyip Çukur sokaklarına dönüyor. Koçovalılar, yeniden bir olup, İdris’in de yönlendirmesi ile eski işlerini geri almak için harekete geçiyorlar. Selim, Ayşe’nin Çeto’ya yardım ettiğini öğreniyor. Yücel, kendisine tuzak kuran kişinin Çeto olduğunu öğreniyor ve intikam almak istediğini söylüyor. Bu duruma Koçovalılar çok şaşırıyor.

Çeto, Salih’in mahallede açtığı müzik ile geçmişinde yaşadığı kötü hatıralar aklına geliyor ve tepki gösteriyor. Koçovalılar, Çeto’nun bu tepkisine anlam veremiyorlar. Çeto, krize girer ve ona Mahsun yardım eder. Kendi işyerlerini almak için giden Koçovalılar ile Karakuzular birbirine girer ve Çukur bu sorunun üstesinden gelir.

Koçovalılar, Uluç’un yardımı ile silah bulmaya çalışan Yücel’i kullanırlar ancak Karakuzular buna engel olur. Bölümün sonunda süpriz bir gelişme olur. Çeto, kendine geldikten sonra yüzüğü görünen kişinin yönlendirmesi ile Baykal’ın yanına giderek, Vartolu’nun ölmesini istediğini söyler.

 Çukur 54. Bölüm 1. Fragman İzle! Salih Deliye Dönüyor ve Kurşun Yağdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler