Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 32. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can'ın Kafası Çok Karıştı!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 32. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can’ın Kafası Çok Karıştı!

Star Tv’nin sevilen dizisi cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin her bölümü heyecanla izleniyor. Dizinin 32. son bölümü izleyicisi ile buluştu. Erkenci Kuş dizisinin 32. bölüm ön izleme yayınlandı. Can’ın kafası çok karıştı. Ayrıntıları haberimizden okuyabilirsiniz.

Can’ın Kafası Çok Karıştı!

Dizinin yayınlanan bölümünde, Can, Balkanlardan aldığı iş teklifini kabul etmeyi düşünüyor. Sanem şirketten istifa ediyor. Can, Sanem’in istifa etmesini istemiyor. Sanem’in geçirdiği trafik kazasından sonra tanıştıkları Yiğit işleri karıştırıyor. Bu arada Yiğit, Sanem’e iş teklif ediyor ve Can kıskançlıktan çılgına dönüyor.

İşte Erkenci Kuş 32. Bölüm Ön izleme izleyebilirsiniz..

Erkenci Kuş 31. son bölümde yaşananlar!

Can’ın Balkanlardan gelen iş teklifini kabul edip gideceğini öğrenince istifa etmeye karar veriyor ve istifa mektubunu yazıyor. Sanem’in istifa etmesine arkadaşları engel olmaya çalışsa da Sanem kararlıdır. İstifasını verdikten sonra ajanstan dışarı çıkan Sanem’e bir araba çarpıyor. Sanem hemen hastaneye kaldırılıyor. Sanem’e çarpan aracın sahibinin Yiğit olduğu ortaya çıkıyor.

Can hastaneye koşuyor!

Sanem’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Ca,n hemen hastaneye gidiyor ve orada Yiğit ile karşılaşıyor. Yiğit, Sanem’e çarpan aracın kendisine ait olduğunu söylüyor. Sanem diye hitap ediyor ve sonra  Sanem hanım olarak düzeltiyor konuşmasını. Ufak sıyrıklarla atlatan Sanem hastaneden çıkıyor. Yiğit, onu evine kadar bırakabileceğini söylüyor. Can’ın kıskançlık krizleri başlamıştır ve hemen Yiğit’i tersler.

Sanem, ajansla artık hiç bir bağının kalmadığını söylüyor ve Can, onun istifasını geciktirmek için elinden geleni yapıyor. Bu arada, Yiğit, Sanem’e iş teklif etmek için şirkete geliyor ve Can’la karşılaşıyor. Yiğit’i gören Can, çıldırıyor ve Yiğit Sanem’e iş teklif ettiğini açıklıyor.

Can, Sanem’i fena halde kıskanıyor!

Can, bir yandan Sanem’i çok kıskanıyor, bir yandan da bunu göstermemeye çalışıyor. Ama Sanem bu durumun gayet farkında hatta keyfini çıkarıyor. Emre, ikiliyi Can ile Sanem’i birbirlerine tekrar yakınlaştırmak için bir hamlede bulunuyor. Bu arada Yiğit ile ilgili bir süpriz gelişme yaşanacak.

Erkenci Kuş 30. Son Bölümde Neler Oldu? 31. Bölüm Önizleme Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler