Ana SayfaDizilerÇarpışma 12. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir Sonunda Veli'yi Yakalıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 12. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir Sonunda Veli’yi Yakalıyor!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma’nın merakla beklenen 12. yeni bölümü 1 mart perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünden bilgiler gelmeye başladı. Kadir yeni bölümde annesinin adresini buluyor ve onunla karşılaşıyor. Kadir sonunda Veli’yi yakalıyor ve ondan önemli bilgiler ediniyor. Çarpışma dizisinin 12. Bölüm 2. fragman izle.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Sonunda Veli’yi Yakalıyor!

Çarpışma dizisinin yeni bölümünde, Kadir, annesinin adresini bulup gidiyor. Kapıyı açan kadına, evin sahibi ile görüşmek istediğini söylüyor ve ona kendisinin Yusuf olduğunu evin sahibine oğlunun geldiğini söylemesini istiyor. Asiye içeriden konuşmaları duymuştur.

Çarpışma 12. bölüm 2. fragmanda; Kadir, Veli’yi bulmuş ve bir sandalyeye bağlamış bir şekilde görülüyor. Yılların hıncını çıkarırcasına onu yumrukluyor. Ona Cansız’ın yerinin nerede olduğunu soruyor. Veli, Kadir’e kendi hakkında bir şey bilmediğini ve gerçek adının Yusuf olduğunu söylüyor. Kadir, gerçek adının Yusuf olduğunu öğreniyor.

İşte 12. bölüm 2. fragman izle..

Çarpışma Dizisinin 11. Bölüm Özeti!

Cemre, Kerem’i pahalı bir restoranda götürür. Kerem’in hesabı ödeyecek parası olmadığı için morali bozulur. Demir, Cemre ile Kerem’i öpüşürken görür ve gider Kerem’e sataşır. Cemre hakkında ileri geri konuşan Demir’in hakaretlerine daha fazla tahammül edemeyen Kerem onunla kavga eder.

Zeynep, Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anlar ve Veli’ye sorar. Veli’de bu gerçeği birine söylediği taktirde kadını öldüreceğini söyler. Zeynep, mecburen susmayı tercih eder.

Kadir’in Babası Cansız!

Zeynep, Veli ile buluşur ve Kadir’in ailesi ile ilgili sorular sorar ve Asiye’nin Kadir’i terk etmesinin sebebinin babasından korktuğu için olduğunu öğrenir. Zeynep, Kadir’in babası ile ilgili sorular sorar ve Veli, eğer Kadir babasının kim olduğunu öğrenirse onu öldüreceğini söyler.Kadir, uzaktan Veli ve Zeynep’i izliyordur.

Kadir, karısının ve kızının katillerini aramaya başlar. Cansız isimli birinin o patlamayı yaptığını öğrenir. Veli, aslında Cansız’ın, Kadir’in babası olduğunu baştan beri biliyor ama hiç karşılaşmamıştır. Veli,kendisi gibi karanlık işlerle uğraşan Cansız ile buluşmaya gider. Buluşma yerine bir araba yaklaşır ve içinden Cansız iner.

 Çarpışma 12. Bölüm 1. Fragman İzle! Kadir Sonunda Annesi İle Karşı Karşıya!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler