Ana SayfaDizilerÇarpışma 12. Bölüm 1. Fragman İzle! Kadir Sonunda Annesi İle Karşı Karşıya!

İlgili Postlar

Çarpışma 12. Bölüm 1. Fragman İzle! Kadir Sonunda Annesi İle Karşı Karşıya!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 28 şubat akşamı ekranlara gelecek. Çarpışma’da heyecan yükseliyor. Kadir, annesini bulama çabalarının boşa çıkmasından artık umutsuzluğa kapılmaya başlamıştı. Zeynep, gerçek annesini öğrenmesine rağmen Veli’den korktuğu için söyleyememişti. Çarpışma 12. bölüm 1. fragman izle! Kadir, sonunda annesi ile karşı karşıya geliyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Sonunda Annesi İle Karşı Karşıya!

Çarpışma dizisi 12. bölüm ile ilgili detaylar gelmeye başladı. 12. bölüm ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Kadir, annesinin adresini bulup gidiyor ama nasıl öğrendiğini yeni bölümde izleyeceğiz. Kapıyı çalıyor karşısına çıkan kadına, bu evde oturan kişi ile konuşmak istediğini söylüyor. Kim olduğu sorusuna ise, oğlu Yusuf diyor. Asiye içeriden konuşmaları duyuyor.

işte Çarpışma 6. bölüm ilk fragman..

Çarpışma 11. Bölüm Özeti!

Cemre Kerem aşkı tam gaz devam ediyor. Cemre, Kerem’i lüks bir lokantaya götürüyor. Kerem’in hesabı ödemek için yeterli parası olmadığı için, neden buraya geldiklerini soruyor. Demir, Cemre ile Kerem’i öpüşürken görüyor ve çılgına dönüyor. Kerem ile Demir yumruk yumruğa kavga ediyorlar.

Zeynep, Asiye ile konuştuklarından ve Veli’nin onu görünce telaşlanmasın dan, onun Kadir’in annesi olduğunu anlar. Zeynep Veli’ye, Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anladığını söyler ve Veli eğer bu gerçeği Kadir’e söylediği taktirde Asiye’yi öldüreceğini söyler. Zeynep çaresizdir ve ne yapacağını bilemez.

Kadir’in Babası ile ilgili Gerçekler!

Zeynep, Kadir’in annesi ve babası ile ilgili gerçekleri anlamak için Veli ile görüşmeye gider. Veli, Kadir’in annesinin babasından korktuğu için terk ettiğini söyler. Babası ile ilgili bilgi almaya çalışan Zeynep’e Veli, Kadir babasının kim olduğunu, onun yaptığı pis işleri öğrenirse baba katili olacağını söyler. Kadir, Veli ve Zeynep’in görüşmesini uzaktan izliyor.

Kadir, Karısını ve kızını öldürenlerin, o patlamayı Cansız kod isimli birinin düzenlediğini öğreniyor ve Cansız’ın peşine düşüyor. Veli, Cansız’ın, Kadir’in babası olduğunu biliyor ama onu hiç görmemiştir. Veli, Cansız kod adlı kişiyle buluşmak için belirlenen yere gidiyor ve arabadan Cansız iniyor.

Çarpışma Dizisi 11. Bölümde Yaşananlar! Kadir’in Babası Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler