Ana SayfaDizilerVurgun 4. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal'e Tüm Gerçekleri Anlatıyor!

İlgili Postlar

Vurgun 4. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal’e Tüm Gerçekleri Anlatıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Vurgun’un ilk üç bölümü ekranlara geldi. Büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran dizinin ilginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine topladı. Dizinin merakla beklenen 4. yeni bölümü, 27 şubat çarşamba günü ekranlardaki yerini alacak. Yeni bölümle ilgili detaylar gelmeye başladı. Vurgun 4. bölüm 3. fragman izle. Reyhan, Kemal’e tüm gerçekleri anlatıyor. Detaylar haberimizde.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Reyhan Kemal’e Tüm Gerçekleri Anlatıyor!

Vurgun Dizisinde, Kemal, 10 yıl komada kaldıktan sonra uyanıyor ve  ailesinin kendisine ihanet ettiğini öğreniyor. Kemal’i en çok üzen ise dostum dediği adamın karısıyla evlenmesi ve oğlunun ona baba demesi. Önceki bölümde, Kemal oğlu ile ilk diyaloğu kurmayı başardı.

Vurgun 4. bölüm 3. fragmanda, Reyhan, kış bahçesinde otururken onunla konuşmaya Kemal gelir ve Reyhan, kimsenin eli eline değmediğini, Kerem’in hasta olduğunu için bu evliliği yaptığını gözyaşları içinde anlatıyor. Kemal, artık tüm gerçekleri öğreniyor ve bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

İşte Vurgun 4. bölüm 3. fragman izle..

Vurgun Dizisi 3. Bölümde Yaşananlar!

Kemal, Reyhan’ın ve en yakın dostunun ihanetinin şokunu yaşıyor. Kemal, evlilik yüzüğünü gözyaşları içinde bahçeye gömüyor ve Reyhan onu uzaktan izliyor. Kemal gittikten sonra yüzüğü kazdığı yerden bulup çıkartıyor.

Reyhan, Kemal’e yardımcı olması için Asya hemşirenin yanına gidiyor ve ondan Kemal’e iyileşene kadar ona bakmasını istiyor. Asya hemşire bu teklifi kabul edip Kemal’e gidiyor. Kemal onu görünce çocuk gibi seviniyor. Kemal’e teklifini kabul ettiğini söylüyor. Kemal, fikrini neyin değiştirdiğini sorunca da bir rüya gördüğünü o yüzden kabul ettiğini söylüyor.

Vedat, Kemal’in baba yadigarı fabrikaya gözünü dikmiştir. Reyhan’ın haberi olmadın yönetim kurulunu toplayıp oy çoğunluğu ile fabrikanın satılmasına karar verilmişken, Reyhan toplantıya girer ve Vedat aleyhine oy kullanıyor ve fabrikanın satılmasına engel oluyor.

Reyhan Kafasına silah dayıyor!

Kemal, Vedat’ın karşısına çıkıp onu silah çekiyor. Kayhan, Reyhan’a gelip çok kötü şeyler olacağını söyleyince, Reyhan, koşarak onların yanında soluğu alıyor ve yerden silahı aldığı gibi kendi kafasına dayıyor.

 Vurgun 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kemal Ve Oğlu Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler