Ana SayfaDizilerYüzleşme Dizisi 1. Bölüm 2. Fragman İzle! Öldüğü Sanılan Masal İntikam İçin...

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisi 1. Bölüm 2. Fragman İzle! Öldüğü Sanılan Masal İntikam İçin Geri Dönüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme şimdiden büyük yankılar uyandırmaya başladı. Başrollerini, Uğur Yücel, Hande Doğandemir ve Engin Öztür’ün paylaştığı  dizinin heyecanla beklenen ilk bölümü 5 mart salı akşamı izleyici ile buluşacak. Yüzleşme dizisinin ilk bölümünden bilgiler gelmeye başladı. Yüzleşme dizisi 1. bölüm 2. fragman izle. Öldüğü sanılan Masal intikam için geri dönüyor.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Öldüğü Sanılan Masal İntikam İçin Geri Dönüyor!

Alanya’da çekilen dizinin ilginç konusu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Masal, yıllar önce kendisini öldürdüğünü zanneden insanlarla yüzleşmek için geri dönüyor. Şimdiden fanları oluşan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Masal, isimli genç kadın geçmişte kendisine yaşatılanların intikamını almak için Kalender Kasaba’sına geri dönüyor. Masal, yıllar sonra döndüğü kasabada hiç bir şey eskisi gibi değildir. Masal’ın karşısına çıkacak tehlikeler, Kalender kasabasındaki almak istediği topraklara engel olabilecek mi? Genç kadının kasabaya gelişi ile 15 yıldır saklanan sırlar su yüzüne çıkacak mı? Masal, kendisinin ve Gonca’nın intikamını alabilecek mi?

Kanal D’nin heyecanla beklenen Yüzleşme dizisinin fragmanı büyük  heyecan uyandırdı. İşte Yüzleşme dizisinin 2. fragmanı..

https://youtu.be/Bk-8pF9h3xs

Masal isimli genç kadının yıllar sonra esrarengiz bir şekilde kasabaya geri dönmesi gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Yayınlanan ilk fragmanda Masal, intikam için mezarından çıkıp geri döndüğünü söylüyor.

İşte Yüzleşme 1. bölüm fragmanı.

https://youtu.be/uV5yv9Fj8JM

Yüzleşme Dizisi 1. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı! Kısa Zamanda Büyük Beğeni Topladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler