Ana SayfaÜnlülerEce Erken Alişan Hakkında Son Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Ece Erken Alişan Hakkında Son Defa Konuştu!

Ece Erken Alişan hakkında son defa konuştu! Ece Erken, yakın dostu Alişan’ın 6 yıldır küs olduğu Demet Akalın ile barışmasının ardından son defa konuştu. İki ünlü ismin canlı yayında barışmasının ardından ateş püsküren ünlü sunucu Ece Erken, “Ne mutlu barışmışlar sözünü kimse benden beklemesin” diyerek tepki göstermişti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın: Ece Erken Umrumda Bile Değil!

Ece Erken Alişan hakkında son defa konuştu!

Ece Erken Alişan hakkında son defa konuştu! Alişan ile Demet Akalın’ın canlı yayında 6 yıllık küslüklerini bitirmesi üzerine tüm gözler Ece Erken’e çevrilmişti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile geçtiğimiz ay mahkemelik olan Ece Erken, magazinde bomba etkisi yaratan bu barışmanın ardından zehir zemberek sözlerle tepkisini dile getirmişti.

Yakın dostunun mahkemelik olduğu Demet Akalın ile barışmasına içerleyen Ece Erken, tepkisini “Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref namus varsa, özür yoksa kimse “ne mutlu barışmışlar” sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5i 1 yere kadar! insan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.” sözleriyle ifade etmişti. 

Ece Erken, takipçisine verdiği cevapla Alişan'a olan öfkesinin kolay kolay geçmeyeceğinin sinyalini verdi.
Ece Erken, takipçisine verdiği cevapla Alişan’a olan öfkesinin kolay kolay geçmeyeceğinin sinyalini verdi.

Ece Erken kimdir?

Duruşsuz barışmalar oluyorsa maalesef kardeşlik kalmıyor…

Sosyal medya hesabından Alişan hakkında yaptığı çıkışın hemen ardından Ece Erken, jet hızıyla ünlü türkücüyü ve eşi Buse Varol’u takipten çıkmıştı.

Yaşanılan bu olaylarla ilgili bir takipçisinin yaptığı “İki gün önce bir takipçiye Alişan ile küsmem mümkün mü? Kardeşim o benim demen peki” yoruma cevap veren Ece Erken, tavrını son defa konuştuğunu belirterek koydu.

Ece Erken, “2 gün önce bana denilenlere karşın, edilen ağır dedikodulara karşın, nefret ettiğinizi söylediğiniz kişiyle duruşsuz barışmalar oluyorsa maalesef kardeşlik kalmıyor… Bu son cevabımdır.” sözleriyle takipçisine cevap verdi.

Demet Akalın’ın dün sosyal medya hesabından bir takipçisine yaptığı “umrumda değil” yorumunun ardından Ece Erken’in bu ifadeleri kullanması dikkat çekti. Alişan ise yakın arkadaşı olan Ece Erken’in bu sözlerinden sonra herhangi bir yorum yapmadı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler