Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: Ece Erken Umrumda Bile Değil!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Ece Erken Umrumda Bile Değil!

Demet Akalın: Ece Erken umrumda bile değil! Demet Akalın’ın 6 yıldır küs olduğu Alişan ile 2. Sayfa canlı yayınında barışması ünlüler dünyasını karıştırdı. Canlı yayında gözyaşları içinde iki ünlü isimin barışmasının ardından Alişan’ın yakın arkadaşı Ece Erken ateş püskürmüştü. “Kimse benden ne mutlu barışmışlar sözünü beklemesin” diyen Ece Erken’e Demet Akalın’dan ilk yorum geldi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Alişan ile Demet Akalın Arasında Yeni Gelişme!

Demet Akalın: Ece Erken umrumda bile değil!

Demet Akalın: Ece Erken umrumda bile değil! Demet Akalın’ın 6 yıldır küs olduğu Alişan ile barışmasının ardından ünlüler dünyası bir hayli karışmıştı. Demet Akalın ile mahkemelik olan Ece Erken, yakın arkadaşı Alişan’ın bu hamlesinden sonra sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşıp zehir zemberek sözlere imza atmıştı.

İki ünlü ismin barışmasına jet hızıyla Alişan’ı takipten çıkarak tepki gösteren ve sosyal medya hesabından, “Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref namus varsa, özür yoksa kimse “ne mutlu barışmışlar” sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5i 1 yere kadar! insan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.” mesajını paylaşan Ece Erken, bu büyük barışmaya gölge düşürmüştü. 

Ece Erken’in Alişan ve Buse Varol’u takipten çıkmasının yankıları sosyal medya hesaplarında sürerken ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği cevapla bir hayli şaşırttı.

Demet Akalın’ın bir paylaşımına yorum yazan takipçisinin, “Ece erken’i alt ettin diye bu sevinç.” sözleri üzerine ünlü şarkıcı Akalın, “Umrumda bile değil…” yanıtını verdi.

Demet Akalın'ın bir takipçisinin yorumuna verdiği cevap dikkat çekti.
Demet Akalın’ın bir takipçisinin yorumuna verdiği cevap dikkat çekti.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ile Ece Erken’in arası neden açıldı?

Ece Erken ile Demet Akalın’ın arası, geçtiğimiz ay Erken’in sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında ünlü şarkıcının mesajlarını ifşa etmesiyle başlamıştı.

Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar ile arasında olan velayet davasına yakın arkadaşı Demet Akalın’ın dahil olması, Erken’i çileden çıkartmıştı.

Demet Akalın ile ilgili olarak, “2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar’ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın’ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti ilk işi Erhan Çelik’i takibe almak oldu.Erhan Çelik’in sözlerini paylaştı sayfasında.” ifadesini kullanan Ece Erken hakkında ünlü şarkıcı tedbir kararı çıkarttırmıştı.

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler